engko ni najis la

"eh adik ni dah bersunat ke..kalo tak lagi pergi duduk saff belakang..najis najis"

sesedap rase je cik abang rambut jarang tu buat hukum bebudak tak bersunat ni najis..sentap aku weyh..eh2..aku dah bersunat..sentap budak yang dok kat sebelah aku tadi..cik abang oit..kalo bebudak tak sunat ni najis..tak ke masjid le jawabnye bebudak tu..memang takleyh nak semayang le deorang..dah tu pulak..takleyh la budak2 tu nak geli2 dengan mak apak die...

cik abang bukannya dok pegang budak tu sampai camni kan
tak salah pon kalo bebudak tak berkhatan nak duduk satu saff dengan golongan2 yang dah berkhatan yer.lagipon mengikut mazhab syafie najis yang dok melekat kat kulup bebudak tak khatan lagi tu adalah najis tersorok..melaenkan budak tu nakal tak hengat dunia..yang tu memang tanggungjawab apak die la..mane la tau..dok tengah2 orang solat tetibe budak tu pergi menjolok2 kaen pelikat pak imam..mau sentap jiwa raga pak imam..takpon budak tu tetibe pergi mencicirkan air kencing die ke..bebudak cenggini seeloknye takyah le bawak ke masjid lagi ye..



bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

Amirah Adnan said...

seksi auww gambo!

KuNanGKuNanG said...

nama pun budak2...mcm2 la prangainye...

Miss Ran said...

gelak aku tgk gambo

mengong

erk tula..budak yang tetibe masuk dlm kain pelekat mmg kene campak jejauh

Ainul Hayat said...

Tak pasey2 budak tu dapat title najis. Tak baik abg rambut jarang tersebut.

gedek! said...

yg botak tu mesti pompuan...

i'm ezza haniza said...

awesome nye gamborrr...

uikss..jum geli geli

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/geli-geli-je-aku-baca.html

ekekekkee

Puteri Iqa Izyan said...

gambor lu!!

haih~

diana said...

cik abang tu dulu masa kecik2 mesti ada orang tua yang cakap dia najis kot..tu yang melekat di pikiran dia tu..

Cik Rose Cute said...

hahaha seksi woi!!!

Bella Bell said...

ok ustaz.. saya faham... heheh!!~


ouchh.. cekciiinyewwww gambau tuh :P

Khuzrin Kamarudin said...

Hahhaa.... kelakar...

James Alexander said...

lawak... kehkehkeh...


ok serius... kasi pang itu abang rambut jarang... kehkehkeh...

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

dah kau kene r menegur owh tuh weyh.takkan kau biarkan jeh jiji??hihi!!
p/s: gambar sensored weyh..=,="

BlueberrY CheesE said...

hahaha. kesian budakk tu. hahaha.

Rozuan Ismail said...

setuju.tapi gmbr tu tak menahan.haha

EZAN IDMA said...

hahah comel je gmbr tu,. hehe

vampire's lovex said...

gambar ..pehhhhh hahaha..

tu la,patut nye kau sound je wehh brader tu,biar la budak2 tu nk smyg..ajar dari kecik,kan bagus..huuu susah msyrkat skg. x paham aku..

saya bukan tomato said...

erkkk tutup mata !

ghost writer said...

wah sampai macam tuh sekali abang tuh sound itu budak ek...mesti terpingga-pingga budak tuh.

yad'z said...

hahha... kesian bebudak ni yep.. yelahh tu lahh kata orang... tak semestinya orang tau ni selalu nye betull..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved