beliau telah berjaye disembuhkan

Alhamdulillah..setinggi tinggi menare dubai tu...tinggi lagi aku panjatkan
kesyukuran kehadrat Illahi yang maha berkuase menentukan segalenye..
dan sesungguhnye intro entry kali ni amatle menunjukkan kesopanan aku..
sambil2 lepak kat KFC bandar paser mas yang dah aku raase2 macam bandar zaman koboi dah ni..
semapt lagi aku menghapdet blog disebabkan aku rase teruje gaban dek kelajuan
semaksima mungkin kat KFC yang serba usang ni..
cashier awek pon takder ni..sungguh terjage pandangan mate aku..

dan akhernya..inchik lappy telah berjaye diubati setelah semalaman beliau
terdampar di unit rawatan rapi...
dan aku jugak memang betol2 terdampar tak dapek nak lepak kat blog korang semalam..
pas tu tak dapek nak menghapdet blog tersayang ni..
entry pagi tadi dah memang aku save dalam draft dah..
cume nak tunggu post je..
naseb baek le ade member yang sanggop tolong aku postkan..
tenkiyu tu epah...

entry ke due hari ni pulak..aku gune lappy cik pengetua sekolah yang memang garang sebenarnye..
naeb je aku tak kantoi tadi..dok menghapdet blog dalam bilik pengetue..
ape pon..selamat bersue kembali..
aku nak melantak jap
berketayap pulak aku petang ni..



bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

Nica said...

nampak sedap je kfc.. huhu.. wat saya rasa lapar je.. aish.

Ina said...

kat bilik boss pun jadik tuh...

ch!natsu said...

haha smpt lg eh? =P
alhamdulillah chat suda..
pasnie lehla hapdet slalu.. huhu~

Cik Eliza said...

hahahahaha !

sempoi.. !

;)

Si DauN CeRi said...

miahhahaa.. layannn~

efa said...

yey lappy berjaya dirawat alhamdulilah :) wo buh pic mkn kfc plak tu sedap lapar terus tgk pic tu uhuk

Syafiq Rosli said...

pergh gambar kopiah tuh xmenahan..hehe

kalau rajin jom

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Ieda Al-Habsyi said...

ko mkn kehepsi tak ajak aku! ;p

JIJI YU said...

nica:
mueheh aku sebab nak hapdet blog je aku emlantak kat kfc..kalo tak harem..eheh

ina:
pengetua aku kuar skolah kejap je lappy die trus aku ngap

chinatsu:
mueueu okeh2..

cik eliza
mueheh sempot ade le..

sidaun ceri:
mmg aku layan pon..sodap je ayam tu..hehe

efa:
alhamdulillah...cik lappy ku mmg tabah dan kuat..ehehe

syafiq rosli:
okeh aku dah jengok dah blog ko

eqbalzack said...

tuan pengetuaaaaa...tengok cikgu ni. dok main tenet je. hehe

JIJI YU said...

ieda:
muehehe ni pon aku gi emejensi je ni..

bro eq:
pengetue tu ok je pon..muehehe okeh2 tipu2..

JP Nurul said...

muka berketayap gitu mcm si khairul fahmi pon ada...tett!!!

~naddy~ said...

berketayap dalam KFC sambil guna internet ~ gud one!

yad'z said...

muke beriman tapi bab melantak tu jadik huduh lah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved