pikir dan pikir..

"takpe..jarang apdet entry..
dari dok apdet selalu..
tapi entry sumer sebal manjang"

gua terpikir ade betol jugak...

"lu berblog sebab lu senirik ke..
ke lu berblog sebab orang laen"

yang ni pon gua kena pikir jugak ni...



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

Eyrique Ettiqazz said...

ade ko blk...ingatkan dah x nak hupdate..tidak memanjang je hupdate entri setiap jam..harharhar..

senyumSOYA said...

sebal tu apa? adei...

UNA budak BAEQ said...

betul weyh . kdg2 tak hupdate pon takpa kalao entry kosong jeh .*aku update selalu entry kosong jeh*

tapiii tu lah lu berblog utk lu senirik ke atau utk org lain .pheww lu buat wa pikir2 jugak .

Erin Azizan said...

TAK PERLU SEBAB UNTUK BERBELOG..BAK KATA ORANG HUTAN..FREEDOM OF SPEECH..EH..YE KE??GHASAK LA

puteri ain said...

berblog ikut diri sendiri.. apa yg kita nk share..

liyana said...

take ur time to think ustaz..
entry bermanfaat x salah kot..
innamal a'malu binniat kn ustaz

bersama kak Es said...

berblog sebab diri sendiri pastu orang baca.
tak mo la sendiri tulis sendiri baca kannnn

nak la share2...share blog okeh, lain TAK BOLEH!!!

hahaha.. sebal kat salleh Y tu tak habes lagik

KHRLHSYM said...

baru ada masa untuk jengok kau. =.="

update pendek pula. hoho

Anis Adila Aris said...

saya berbelog untuk diri saya dan mereka :)

HEROICzero said...

gua dah habis fikir, dan gua dah dpt jawapan nya.

=)

vampire's lovex said...

xyah pikir..hehe blog ikot rasa hati,mood... baru tenang

ika said...

buat ape yg ko rase nak buat . abaikan org lain .

MerLe said...

sy x kisah klu jiji nk update byk2 dlm 1hri..

d_LA said...

aku buat blog sbb aku ni pelupa..nt senang kalo aku x ingat aku boleh check kat blog..

kiera'sakura said...

selagi entry tue x menyalahi undang2 islam.. aku rase ok kowt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved