ciri ciri awekku..

nak wat jugak le entry wordless...
uhhh i'm so wordlesss.........
shhhhh...



bukan sekadar omongan kosong

12 comments:

Nin Fazren Elyana ツ said...

nak buat ciri ciri pakwe ku lah pulak.hee

Miss Ran said...

erk solat
kelate
tapi ade sumtin wrong

kalau die pakai tlekong slat slalu pempuan tu tak tutp aurat spnuhnye bile keluar

sbb akk aku slalu tak gne tlkong pun

hehe

FasiHaH SupiaN said...

nak yg tak tinggal solat ke nak yang boleh di bawa tgk bola live?ahaks!

Bella Bell said...

ciri2 pakwe ku jua ^^

Bella Bell said...

ciri2 pakwe ku jua ^^

ghost writer said...

jangan cari sampai iran.kat sini pun ada.

gua worldless...

akoo said...

ecececee..=)

liyana said...

ececece..\
fuyoo..fuyoo
wordless jgk..

Muslimah Optimis said...

hahaha.. Miss Ran.. setuju benor ngan jawapan kamu.. tapi MO bawak je telekung gi mana2.. MO penah solat xpakai telekung masa hiking Gunung Kinabalu hari tu dan kalau masa yang ada tu suntuk sangat, pas amik wudhuk solat je, kalau ada masa panjang pakailah telekung tu.. hihi.. kadang-kadang bukan tak tutup aurat dengan sempurna cuma lebih selesa pakai telekung time solat kan.. iyo dak.

erysweetie said...

miss ran and MO...ery pong jenis tak dop bergantung sgt pd telekung if nak solat... sbb tu islam dah ajar kita supaya menutup aurat dengan sempurna... sgt mudah sebenarnya ye dop?

sergeant keroro said...

hehe, setuju dengan miss ran, ery dan MO.

jiji yu, gua pon wordless tengok!!

*ternganga mulut*

James Alexander said...

jiji...

terbaik awek cenggini...

pass kat aku satu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved