korang reti ke mengeja...

abang jiji: naim2..ko dah sekolah darjah tiga kan..aku syak ko mesti dah khatam dah bab2 ejaan ni..yer tak..

naim: ha'ah..tahun depan dah leh masok darjah hempat dah..dah leh ade awek dah..

abang jiji: cube ko ejaaaaa.....K.E.N.T.U.T

naim: key eii enn ti yu ti=kentut...

abang jiji: eja lagi....

naim: key eii enn ti yu ti=kentut...

abang jiji: eja lagi

naim: key eii enn ti yu ti=kentut...

abang jiji: eja LAGIII..

naim: key eii enn ti yu ti=kentut...pehal lak ni bang..dah banyak kali eja ni..dah berbuih dah mulut ni..

abang jiji: kan ke aku suh ko eja LAGI....kata dah khatam..

naim:abang jiji..kang esok im tak datang menolong kang..mau terlentang abang berkebun sesorang..

abang jiji: tak tak im..aku gurau je weyh..aku up lagi upah ko hari ni..ehehe...

  ni la naim budak salu tak mandi pagi.ehehe.
mentang2 le cuti sekolah salu je datang nolong aku ngan umi berkebun dipagi hari..tapi salu je kena kelentong...kiut tak telinga die.. 

  



bukan sekadar omongan kosong

16 comments:

ASaDa RyutaRo said...

buli budak.. buli budak. hahahaha.. sian si naim tu kena buli suh eja kentut.

wath said...

Naim, lau Jiji buli lagi ko bagitau akak. Nnt telinge Jiji lak aku 'cute' kn. Haha

bersama kak Es said...

Ji , tulang .. buang T jadi apa ?

Bella Bell said...

LAGI! hahaaha!!~

Rtp Farra Arisha said...

ishh pembuliii. hahaha.

**::CIKNUURUL::** said...

jiji kaki buli ank org,.nnti ank die,CN buli,.haha,..


wehh,rndu jgkk,.wuwuu,nk bt cmne kn,dh nasib,.

Sunah Mohammad said...

ahahaha...betul gak eks~ nanti nak try la buat kat adik... :p

Rozuan Ismail said...

haha.buli budak ye keje.tak baik.anak sape ni

ika said...

jahat sungggguh !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sian naim kena buli..hehehe.rajin gak dia menolong berkebun ek?

JIJI YU said...

si naim tu rajin2 pon aku bagi upah gak..ehhee..sehari keje lime hengget...

tomato said...

alaaa kau pon same je tak mndi pagi ;p

Zue Cancer said...

weh eja name aku dalam jawi weh camne?

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.pembuli~

James Alexander said...

jgn buli bebudak... nanti bebudak tu buli kite balik...

aLieF si Muncung ManiS said...

kalau aku mcm budak tu,,aku kentut trus kat situ..lepas tu lari..whahahahaha..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved