spontan khamis...

terbaik..spontan terfikirkan tentang yang terbaik
adakalanya..yang terbaeik boleh jadi tidak dapat menjadi yang terbaek buat kita..
dalam sesuatu hal..
mungkin dia dapat menjadi yang terbaek dalam persahabatan..
tapi untuk menjadi pasangan dia mungkin bukanlah yang terbaik..
namun sebagai insan normal..kita memang inginkan yang terbaik bukan???
ape yang perlu..
jangan pernah berputus asa dari menadah tangan memohon doa dari ALLAH..
memohon untuk mendapat yang terbaik..
mungkin hari ni kita tidak bisa memiliki yang terbaik..
dan mungkin yang terbaik sedang dipersiapkan ALLAH kepada kita..
namun untuk diri sendiri..
berusaha jugak untuk jadi yang terbaik..



bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Afikah Aziz said...

byk nye 'yg terbaik' hehe..ape pun nk yg terbaik kne la jd yg terbaik gk :p

H.J said...

aku susah sesuai buat mu..

gadis kepastian said...

yeaahhh btoi 2...jgn lupa berdoa...^_^

cucu umie said...

kalo kita ingt yg terbaik..try ubh diri kita untuk jadi yg terbaik juga disamping berdoa..

MerLe said...

entri ko ni mmg terbaek... sentiasalah berdoa utk dapat yang terbaik.. sbb kita xtau ble ms yg doa kita akan termakbul.. jgn berhenti berdoa.. sbb Dia sentiasa 'lihat' hambanya yg sentiasa berdoa..

Diana @ bilakukatacinta said...

yg terbaik hanya dari DIA

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak bkn insan terbaik utk pasangan.tp sgt bersyukur dia adalah insan terbaik anugerah Allah buatku

akoo said...

huhu i can see about 11 terbaik's word there.
=)

Allah tau ape yg tbaikk utk sume hambenye kan.

Anisa Hang Tuah said...

:)

SoLy SoLicious said...

nak jadik terbaik, diri kena ubah jadi baik, usaha penting, n bayk berdoa la..mudahan2 diperkenankan..amin~

HEROICzero said...

agreed , kita sendiri kena berusaha untuk menjadi yang terbaik .

Ainul Hayat said...

Iyer, jgn penah putus asa dan percayalah dengan kerja Allah...DIA pasti berikan yg terbaik untuk hamba-hamba-Nya

laskar pelangi said...

TERBAIK:D

yad'z said...

panjang betul ST kau... ngeee~~ daebak!!

**::CIKNUURUL::** said...

nak yg terbaik,diri sndri kne jd yg terbaik dlu,.agak2 rse xckup lg tu,haa nnti msti dpt org yg agak2 xckup jgk,.peace!,.



ape yg bio betik kt komen entri aku tu ji?,.ade yg salah ke aku post?,.huhu

FasiHaH SupiaN said...

falsafah terbaik secara spontak telah diilhamkan terbaik dari jiji

unieMARKS :) said...

memang spontan :P

Sunah Sakura said...

dulu kini dan selamanya, aku adalah yang terbaik... insya'Allah... ko percaya?

Iffah Afeefah said...

Aku rasaaku terbaik

haha

Hanis MY said...

bakpo ni ji weh... takpo hok peting keno usoho buak terbaik...

i'm ezza haniza said...

spontan habes ni!

sergeant keroro said...

terbaik!!

memang spontan habis XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved