saya dah bertunang..

"jeng2.ade sms"
demikian lah ringtone sms nset aku..
"abang..saya dah lama memendam rasa cinta dan sayang dekat abang.sejak setahun lepas lagi..tapi saya takut nak luahkan dekat abang..takut abang menolak perasaan cinta hati saya.."

demn..cik adik ni boleh pulak memandai anto sms berbaur nafsu dan perasaan sebegini ghupe..aku goyang ni..aku goyang..deng deng deng..

"cik adik..saya dah bertunang ..harap maklom.."

tu kira cam menipu sunat jugak tu kan..demi menjaga perasaan cik adik tersebut..



bukan sekadar omongan kosong

46 comments:

aimie amalina said...

kakakaka
oo..tipu cam tu boleh eh?

kikiki
camat buke!

nurdani said...

haha. aku selalu buat macam tu untuk elak kena ganggu. buat macam tu demi kesenangan diri.tapi sekarang memang betul2 dah tunang la

Iffah Afeefah said...

tunang ngn spe ji

erk kdg2 kene tpu snt

knpe ko tak time die weh

Faaein Talip Roy said...

wah.. tunang dah ghupernya... bila nak walimah ni? aku teringin gak nak makan nasi minyak orang kelantan ni.. huhuhu...

Amirah Adnan said...

ko nak ckp ade org minat ko ek? kekeke..

sergeant keroro said...

jolo ko tipu ni? sero tune betol doh ni :P

Niena Pengembara Ilahi said...

sumpah bukan kerja sy yg hantar sms tu

NURUL AINI NORAZMAN said...

aiyookkk,.tipu, dah kntoi, klu dia baca blog ko,.hahahaha

James Alexander said...

x dpt dinafikan...

pak ostad sungguh hangat dipasaran...

bagus2...

H.J said...

tak baik ji menipu..tok kiro sunat tu.haha

Anis Adila Aris said...

tunang orang boleh lagi nak kacau..cube ckp laki orang je..kiki

Atiqah Sa'ahiry said...

hahaha, selamat berterawih dan bersahur..macam2..

fairuz said...

hahaha hai gg. name awak macam ex saya. kbai

ana raisya said...

ade pmnt r...huhu

liyana said...

bknke ko mmg btul2 da tng?

liyana said...
This comment has been removed by the author.
Umie Artoqiemie said...

kenape x cakap..
aku dah kawen ade anak empat..
lagi wow hahahaha.

SiS NaD said...

Salam Inchik Jiji....

Wah!~ Ada peminat seh... Maka kecewalah cik adik itu lantaran jawapan anda itu...

http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/07/oh-kenapa-perlu-menipu.html

My Name is Mar said...

Ho-ho-ho...
Giler r...
Kalau aku, REZEKI JANGAN DITOLAK..
Kuota 3 kosong lagi..
Ha-ha-ha:D

Musicbrilliant.com

reenapple said...

macam jual mahal... hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

awwww.......cikgu jiji ada peminat lah!! feewiiit;)

Sunah Sakura said...

macam tiru tajuk aku hari tu aje ko ni...royaltiiii!!!!

Anonymous said...

gurlp+.+'
melopeh....haih=.=

gua pk lu xdop pminat bro! wakakaka..

gua secret admirer lu larh!heee~

a.k.a silent reader..tetttt---
gud luck!

seqian,wasslam :')

^baju kurung^ said...

hahaha.. bulan pose xbaik tipuu..

anis aneesa said...

tajuk yg suspen..bile baca hbis,hampes..huhuhu..tp ckap cenggitu lg bgus dr bg harapan palsu kt c dye..=)

enEnfeeL said...

cakap je 'meh kawin' sure tersenyap bdak tu :D

cucu umie said...

hehe..tpy kalo bro cept2 runang okaey juga ap..hehe

Lea IsNaw! said...

betul ke ni?
kesian kat minah tu ko tolak die..

Cik Eliza said...

kesian gilaaaaaa. perempuan tu. tgh patah hati le tu. HAHA.

Hanis MY said...

bakpo nipu nyo ji? demo tok keney ko, kessot ati dio kalu baco entri ni hehe coman cicim tu... bentuk ailabiu nah...

syarifahsidrus said...

wah, ada admirer rupanya~~

tomatokering :) said...

nasib baik ko jawap camtu . ade can lagi la . haha

Asyila Zainuddin said...

haha.. sejak bile tipu jadi sunat plak ni?

laskar pelangi said...

pak ostad tipu sunat? ada ke tipu sunat? heee

intan.maisarah said...

aku baru nak sedih sedih ingat ko tunang bebetul

hahha

aku guro weh.

fadh leyanie said...

kesian awek tu,,kne rujuk ahli ulama yg tu boleh jd tipu sunat ke tak..haha :)

mimi fatin said...

hbisla kalu cik adik tu baca..haha

Heidi Shafiq said...

suh die fwd kat aku la sms tu.. aku blom bertunang lagi.. :P

i'm ezza haniza said...

engat ke betol2..gulp,baru nak frust ..hahaha..okbai

PENCONTENG said...

oh kira kau ni ramai peminat lah kann..

eh kau ada isi borang kan hari tuu..

aku approve! ha ha ha

RaraTan said...

amboi ~
hahahaha . kecian cik adik manis tu. kih3

RaraTan said...

amboi ~
hahahaha . kecian cik adik manis tu. kih3

RaraTan said...

amboi ~
hahahaha . kecian cik adik manis tu. kih3

kiera'sakura said...

jiji..klu die baca entry ko nie cm mane... hahahaha

izfanora said...

boleh jugak yer wat gitu.. huhu..

izfanora said...

boleh jugak yer wat gitu.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved