hoh..hapa dah jadi..

Hoh..hapekehal berlaku anjakan paradigma yang begitu mendadak pada muka depan blog ni hah???terkujat jiwa raga bila memula log in ke laman dashboard tu hah..mau sentap jiwa raga..dah hilang jati diri rasanya..dah takder la sentimental value dalam dunia pembelorgegan aku..memang sentap sesangat..

macam mana nak menjalani blog yang macam lain macam sangat ni hah..dah tu nampak cam susah je nak jejalan kat blog rerakan taulan sekalian..semuanya macam susah je aku tengok bila dah jadi pembaharuan sedemikian rupa..tapi sebenarnya susah ke???

dah mindset pepagi lagi dah kata susah..memang susah la nak cuba paham kan..tapi bila dah lama..dah terbiasa..sebenarnya aku rasa benda ni macam biasa je jugak..tapi tempoh nak membiasakan diri tu..mindset kena strong la ngok..yer tak..kalo dah tiap tiap masa dok kata susah..hapa jadi???.jadi susah jugak le jawabnya..



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

Syazwan Che Deraman said...

ambo pon pening.

laskar pelangi said...

pening sungguh.ambk maso jugok la nk sesuaikan diri.cheh..hehe =D
lamo braso xmari komen sini..sihat ko jiji?

Tulus Sweet said...

ieyqa adam terdeltelah komen2 dia~~~~adoi lah blog ni

Bella Bell said...

weyh.. aku ada kurang 2 bulan lagi kat bumi besut ni.. bila nak lepak main bowling sekali? hahahha



*out of topic. :P

Haris Khairuddin said...

biasa la..bila ada perubahan memang kita amik masa nak sesuaikan diri. tapi nnt lama2 biasa la kan??

nurdani said...

aku pun tengah cuba biasakan diri ni. lagi suka old interface. serius.

jaakechik said...

kito pon sakit mato kelih ko dashboard baru...huhu...sedak tgk hok dulu, ko guano?

Iffah Afeefah said...

akud a mule suke

muhahaha

Puteri Iqa Izyan said...

kehkehkeh. kesiannn :P

nn lame2 okay la :)

kiera'sakura said...

hahaha sama la aku pun rasa nak tendang je yg baru tue. tp sebenarnya fun jugak bila dah 2 3 ari ngadap dia hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved