nak gambar potrait tak???

disebabkan aku dah boring bebeno sebab dah lama tak shoot apa apa pon..dan aku nak test my new baby dslr..import dari jepun..baru je sampai..so aku nak wat promosi...shoot potrait..tak kira la nak genre apa pon..nak shoot family ke..orang mengandung ke..nak shoot frenship ke..post wedding ke..nak shoot suka suka ke..sebab nak wat dp untuk fesebuk ke...tak kesah..yang penting style potraiture shot..

tapi ini hanya untuk area kelantan aje la..tu pon pada waktu petang jika pada hari berkerja..dan pada bila bila masa untuk hujung minggu..aku nak cas RM50/jam...

50hengget untuk satu jam..tu pon terhad untuk 10 orang terawal yang nak..amacam......

kalau nak..leh pm kat fb aku..atau pon..kol je..0105751450...



bukan sekadar omongan kosong

5 comments:

najihah sahami said...

huk aloh..meh jadi potograper wed kiterr la abam jiji... :)

diana said...

ha..najihah..apa lagi..
sambar la...untung nih..hehehe

Ecah Mashuri said...

sedaknyaa laaa.. aritu ad buat preshoot konvo dgn photog kat area s,alam neh.. oloh sakit ati noo..dhla mahal pah hasil xseberapa.. eh tetiba mai bobel sini.ahhaah..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

pro wat freelance.. ;)

HZQH said...

Nakkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved