BB hijau

assalamu'alaikum...
bismillah..

enjit2 semut sape sakit naek atas 
enjit2 semut sape sakit naek atas
bile balik kampong nk apdet blog pon terbatas
nak wat mcm mane network brudben x meluas...
xder pe2 pon yg aku nk apdet sbnarnye..tp bile tibe jer hari2 nk ujung minggu cenggini aku pon balik kat umah aku yang satu agi la...masalah nye umah aku yang ni liputan brudben x berape nk sampai.maklum la dok kat kawasan kampung..kekadang ijau memanjang jer lampu isyarat kat modem BB aku tu..


tp waloupon network kat umah aku yang ni kureng x bermakna aku x de ektivit kat sini..kekadang kalo aku nk kan suasana yang aman damai,tenang aku mmg lg suke dok kat umah yang ni..mklum la kampong kan...kekadang ijau memanjang jer lampu isyarat kat modem BB aku tu..

jadinye..aku mungkin x dapat r nk apdet blog ni macam bese..dsebabkan  masalah line x berape nk strong..lalu mate madam BB tu akan menjadi kaler ijau menyale2....cam bg amaran kat aku je bahawasernye die pon nk rest gak..ehehe...tapi aku akan usaha gak tuk apdet dari semase ke semase..

ha tengok ijau je kaler die..olololo kiut nye BB
aku memohon kemaafan r dari korunk2 sume ek...









bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

areteacar said...

hahaha.. relax2.. BB hijau? macam nama makwe je. haha.. :p

shaffique said...

bertukar lah kepada streamyx. haha.


My latest entry : Tutorial : How To Troll People

sekuk tawa said...

ika..eheh..cm name makwe ek..tp makwe kalo die kale ijau tu makwe shrek je..ahaha

shafiq..aku skunk ni kan dlm dilema..nnti kang aku psang stimix tu kang silap2 aku kena keje jauh dr umah aku sesaje gak aku pasang stimix tu..ehehe

saya_arief said...

xsuke kaler ijau..
hohoho.

sekuk tawa said...

arief..ehehe ni cubaan nk memolitikkan komen ke pe ni..

aliarosli said...

hahhahahahah,comellah ayat kaw

hahhahahhahah

Ainul Hayat said...

Gunelah streamyx (wah macam ambassador streamyx plak)...hahaha...

CNK said...

haha. i dah lama kick off this mxs berukbang yang selalu tak memberi kejesama yang baik dengan i dikala mahu berhornline. haha. lantas daku tukar kepadaaaa UNIFI! hihih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved