Anda Happy Berblogging ?

rase cam da banyak da kot aku join segmen..contest..dok wat tag....
ader rase bdebor gak..nanti kang ader gak yang dok terpikir aku ni gile glamer pe..
kalo ader terus jer gitau kat komen mane2 entry aku ni ek..
aku okay je dengan komen2 pedas cenggitu..
lagi suke ader le...takder le aku masok segmen..contest..wat tag ni pon sebab aku nak cari ramai geng2 baru..
baru idop aman sentosa..lagi bahagie..
tak gitu kengkawan..

ni aku nak join segmen dari sorang blogger yang lagi senior..
cik lydia miza name die...
ni ha header blog die..
korang nak join juz picit jer atas gambo header ni..

da kate join segmen die..da tentu2 ader soalan tak pon syarat2 die..
ni ha aku nak jawab soalan die da ni...
dengan name ALLAH yang maha pemurah lagi mengasihani...

1. Sudah berapa lamakah anda berbl0gging ?
aku rase baru je beberape hari aku berblogging..
tapi yang tentunye..3 hari lagi cukup le sebulan tempoh aku berblogging..baru je sebulan..
banyak lagi yang aku kena belajo..
harap2 cik lydia leh le ajo2 ek..

2. Adakah anda happy berbl0gging ?
mane tak epi,..asyik dok mengadap benda ni je..da jadi macam satu kemestian da...=]
 
3. Adakah anda mempunyai pengalaman pahit selama berbl0gging... ceritakan.
takder..mane ade pengalaman pahit..setakat ni la..tapi tak tau le..kot2 pasni ade insan yang wat keje tak tentu arah kat blog nesloo kesayangan aku ni ke..yang tu mmg pahit le.. 
 
4. Harapan terhadap bl0g anda.
harapan terhadapmu wahai blogku..
harap ko bersabor le dengan karenah tuanmu ini..
kerna tuanmu ini amat le menyanyangi mu tapi die sesaje taknak tunjuk kaseh sayang tu..
nampak jee die salu je wat dek bile ko menggoda die..tapi die sebenornye tergoda..
okeh ni jawapan mengarot..
harapan terhadap blog ni eh..
harapan takder la menggunung sangat..ckop le sekadar blog ni leh wat aku tambah kenalan...
dapat awek pon ok gak..
dush3 meh penumbuk sbijik sorang
gatal sangat.. 
pas tu bio ader la jugak benda berfaedah yang korang2 sume leh ambik dari blog aku..
padahal aku selalu jer dok merapu meraban tak tentu hala kan..ehehe..
 
~Pandangan anda tentang bl0g cik lydia miza..
seriyes ek..ekceli ni le first time aku jengok blog die..tapi aku da rase cam tertarek..
blog die ringan senang jer bile nak loading..
tulisan pon senang bace..
sempoi je..
aku minat le..
 
tenkiyu tu cik lydia miza...  



bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

heh

dapat awek

:P

sekuk tawa said...

muehhee...takley ke ek..yer la aku ni kan tak berape nak ensem..ahaha

anamizu said...

ecece dpt awek eh?? hihi~~

sekuk tawa said...

anamizu..muahaha..cam lari jer niat berblog tu kan..ehehe..

Anisa zainaL said...

hahhaa..ko mmg kej0r glemer..klau tolong glam kn ak xpe gak..wee~~!

Miss Yaty said...

berblog nk dpt awek??hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved