jawapan tuk cendiakawan sekalian..

phewwitt...
pehal ni sume cendiakawan dok pakat wat senyap je..
dah ngaku kalah ke...
ke wat low profile...
hape pon...tahniah le tuk yang dah mencube..tak kurang jugak siap wat pengakuan lemah math..
takper2...aku sendirik pon leh jawab satu soalan je dari sumer soalan ni..
 tapi der sorang blogger ni btol gak die jawab satu soalan...
try korang g usha le blog si epadz zainal ni..
name blog die pon da macam riang gumbire jer aku tengok..
super jom bergumbire...
lau korang nak tau si epadz bakal bergelar menjadi sorang cikgu 
leh le nak panggil die cikgu epah..
aku rase tu la sebab die leh jawab kot waloupon satu soalan je yang btol..
sebab die cikgu
aku baru je berkenal kenal nga si epadz ni..
memang bes le kawan ngan die.. tak caye korang leh try..
tapi tahniah le jugak..
korang bace entry terbaru die..cam best jugak..
dok bace2 tu try2 le tinggal tapak kaki korang  ke kat situ..
bagi buah tangan ke.. k...

ni ha jawapan tuk entry tadi....
try usha2 entry tadi...
klik sini
ni jawapan die...




bukan sekadar omongan kosong

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

haa..
betul lah tadi nis nak jawab...

tp tetibe tak sempat nk gtau

iEra NaDiRa said...

la.. trick rupanya . haha

mia said...

hahahahaa..trickyy btol la..hehe..bule bagi kat student ni..ekhekheke

areteacar said...

a'a la.. nape lah x trpk!

NuSaNa NoSa 91 said...

yeahhh~ keen pernah jumpa soalan cmni.. kt blog mana ntah.. ni soalan cam nk uji daya imaginasi kita je.. ^_^

sekuk tawa said...

anisa...muahhaa..da agak da..lepas bagi jwapan baghu nak ngaku pndai..
iera..ini sume adalah khayalan semate2
cikgu mia..try r bagi kat student..saye da try da..mmg tak trjawab..ehhee
ika..nak pk wat pe lagi..eheh..
nusa...ehhee...ni pon aku ambik lam forum mane hentah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved