dah kate bijak sangat try jawab soalan ni...=]..


ciku cak..ololo..cik blog kiut... jangan r merajok..bughuk bebeno muke cik blog kalo merajok
da macam hantu mak limah senak peghut dah ghupenye..
bukan aku tak nak letak entry baghu semalam..
tapi biaser la.bile je ari jumaat aku kan balik kerumah orang tue ku..
anak mithali le katekan..
jadi  bile balik jumper family aku.
make aku kan tinggalkan le dunia berblog ni buwat sementare..
mane leh kaco mase2 terindah ngan family kan..
bukak2 jer blog tengok ramai beno menjempot aku masok konterst..
takpe2 aku tr wat satu satu k..
kang tak wat nanti kang..
tak baek plak
orang da jempot..muehehe..

aku yakin sume geng2 blogger kite memang terdiri dari cendiakawan-cendiakawan tername..
tak pon dari golongan cerdik pandai...
mesti ader antare kengkorang sume ni yang penah masok pertandingan cator tak pon
gusti semut api..
ha korang penah dengor ker gusti semut api..
takpe tak kesah..
oleh kerna hati aku berbisik korang2 sume ni memagn terdri dari golongan bijak lagi memandai mandai..
ape kate korang jawab lu soalan yang aku bagi kat bawah ni...
sape yang btol aku nak citer skit sal blog die kat blog aku ni..
muahaha..aku tipu je..
sape la aku nak wat kontest cenggitu..
aku sedar diriku sape..
muehhe...
dah2 jawab jer le ek..
selamat mencube cube.. dan selamat memandai mandai..
 





bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

areteacar said...

hebat punya soalan. uh..
anda di tag. sila ambil perhatian :)

Anisa Hang Tuah said...

nak tau jawapan.

sekuk tawa said...

baek le cik tika..nnti saye wat le tag tu yek..kasi le hadiah yang gempak2 sikit..
anisa..muehehe..isy die ni..try le jwab lu..

epadzz zainal said...

nok jawak jie hahaha
no 1 : F S F
no. 3 : anything


hahaha...2 jah buleh..

kembatolo™ said...

aku ngaku aku lemoh math.. haha

sekuk tawa said...

muahaha...ngaku haloh doh ko blako..takpo2...nati aku wi jawapey..

RaraTan said...

aku tahu nombor 3 & 4 saje. hah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved