jangan memandai nak copy kalo tak gheti nak paste

tersebutle alkisah...
tayyib...

ader le sorang orang yang bername sukun...dengan penuh bersemangat waja nye die pegi join satu ceramah motivasi dari sorang motivator terkemuke malaysia..ala2 doc fadilah kamsah gitu..

dok tengah motivator tu kasi ceramah motivasi die..
tetibe motivator tu berenti jap..take five le kirenye..
dok tengah rehat2 tu..
motivator tu gtau kat sume penonton..
“Pengalaman paling hebat saya ialah tidur di pangkuan perempuan yang bukannya isteri saya.!”
maunye tak tekejut gaban sume yang hadir kat situ..
sume wat muke tecengang gitu..
mate luas mulut tengange.pas tu tak kurang jugak da ader antare yang hadir da mule da mengumpat si motivator tu tadi..
yang si sukun ni diam je..
penuh kyusuk..
pas tu si sukun ni bangun tanye sape die wanita bertuah tu ek..
motivator tu gtau kat sume yang hadir kat situ..
“Dia ialah ibu saya!”
hah sume yang hadir bertepok tangan tande lega..
hah hambik ko yang mane da strt mengumpat tadi..
tak sempat menyempat nak mengumpat pon..

habes je sesi motivasi tadi si sukun ni pon balik ke rumah dengan penuh bercite cite 
nak tiru balik ayat motivator tu tadi...
kire sukun nak copy balik le ayat motivator tadi..
balik je sukun pon gtau kat bini die..
“Pengalaman paling hebat saya ialah tidur di pangkuan perempuan yang bukannya isteri saya.!”
pergh blom sempat2 ape2 lagi..bini die dah pon menengking si sukun ni..
sampaikan si sukun ni tak hengat nak smbung ayat tadi..
bini die terus menegking..
yang si sukun ni plak da wat muke blur da sebab dok pikir balik camne motivator tadi leh kaver line balik..
sampai last2 bini die tanye..
dengan siape abang!!!!!!
si sukun ni slumber je jawab...
'entah le dah lupe'

lepas tu ape lagi..perang besor le deorang laki bini..
sukun2.. len kali jangan dok memandai  nak copy kalo tak ghety2 nak paste




bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

Melur Jelita said...

Salam kenal,
lawak ....he he
Akak kasi A+++..dalam lawak ada mengena.

sekuk tawa said...

salam kenal gak kak..eheh..aisy lam lawak pon bio ader mknenye tak gitu kak..ehehee

ezzyra said...

hehehe...2 la...nk tiru ayt org...kan dh kena...hekhek

kembatolo™ said...

aku dop copy.. paka cut teruss.. haaha

norizzati matsuri said...

hahaha...nice..lawok ahh g,..

epadzz zainal said...

haha..
apo nak di kato..~

areteacar said...

ngeh!

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★


wooooo kan dah perang besar dahhhh...

aku tertarik sesangat ngan ayat ko tu pandai copy kena pandai paste...


mmg bila aku fikir balik ade gak orang macam tu yeeeee.... aku rasa mmg ade orang yang copy meng kopi ni

areteacar said...

anda di tag :)

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2010/12/apa-hobi-anda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved