Bila BLOGGER berlakon .. Suai kenal blogger :


bro ben da open balik da segmen ni..
make aku ngan penoh perasaan dan sukacitanye..
nak join jugak le tok kali ni..
tenkiyu bro ben..
kena jawab soalan le skit..
soalan kepertame tamenye..

Bila mula buat blog ?
mule wat blog cikai ni pader 21 haribulan bulan november bersamaan ngan tahon 2010

soalan yang terkemudian nye..

Jumlah follower sekarang ini .. 
jumlah follower sampai ke saat ini...saat dimane aku sedangn memetik papan kekunci komputer nak wat entry ni..
114 olang ma..
tenkiyu tu yu all..

soalan yang  lepas terkemudian..

Berapa trafik harian ? 
mengikot jabatan trafik negare..
trafik harian...tak kurang la dari 30 orang..
maklum le..

soalan cepuk cemas..

Sehari brapa entri ?
sehari tu..dalam 2 entry lbeyh le..tak kurang dari 2 entry...bz ke tak bz ke..meamng tak kureng..melaenkan..brudben wat hal..
Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

dulu aku suke bace isuhangat.blogspot.com
tiap2 hari bukak...
skang ni ni die da tukar link da..
jadi isuhangat .net plak. 

wokeh bro ben..harap jawapan dterime pakai yek..



bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

Syafiq Rosli said...

all da best

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

Gen2Merah said...

salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah
Saya follow awak---> ke- 122(",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved