geli ati...

wargghhhh....hari ni aku rase mood aku cam nak berkecai berai..
lame tak jumpe miss lappy aku..
lame tak berblog..
lame tol tak lepak2 kat blog korang...
lame lame lame dan lame..
padahal baghu jer 2 ari..
inilah bahana cinta berblog..pdahal hari tu aku apdet je entry baghu kat blog aku..
tapi memang aku rase gersang semacam jerk bile tak lepak lepak kat blog korang...

ni pon baghu jer abes keje outstesyen..
memang bes le keje kali ni..rilek dan santai..
dapat plak chalet yang memang tempat A++ le...
sesedap rase je berhibernasi kat situ..
yang paling akur ase tak puas ati..bebudak yang masok kem tu asyik dok panggil aku apek..
tak pon khairul fahmi..deorang dok cakap aku ni adik keeper malaysia tu..
aku rase muke aku ngan mamat tu memang jauh beno hensem mamat tu la kot..
kot2..kan..
balik jer ghumah terus aku bace komen pasal entry yang aku dok menghapdet blog kat tepi pantai tu..
tetibe aku ter usha satu komen dari raja  farrah..
tgk kau hapdet kt pntai mcm romantik jewp...aku bru prasan url neslo kau..huhu...aku suke neslo ping...sobs
kire romentik le ni..
sekali die bagi romantik..hambek engko..muahah..
aku terus tergelak bergolek golek..
hader ghupe mat romentik ke ape aku ni..
nway tenkiyu tu raja farrah..memang aku terharu bangat ni..
tak sangke lak hade jugka sifat keromantikan dalam diri aku ni..
yer la mane tau kan dalaman orang laen..
hader brader yang muke cam orang pecah ghumah jer..tapi bile kena cubit sikit dah nanges..
hader tu muke macam lanun..rambut takyah dok cakap la..kalo die jalan kat town konferm2 orang tak berani nak lalu tepi..
tapi bile wat recall ke hape ke.die la yang nanges lebih2...sampai berguling guling..
yer tak..





bukan sekadar omongan kosong

2 comments:

areteacar said...

ABG!!! MAMA PUN CAKAP MUKA ABG MACAM KEEPER MLYSIA ITU. HAHAHA.. BILA TNGOK BOLA JE MESTI MAMA KATA, HAAA, ABG DOK JAGA GOL TUH. HAHAHAHA....

Anisa Hang Tuah said...

waahh
saye suke perkataan romantik

hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved