pantai....

fuhh rase cam puas ati semacam jer..da macam baghu melepas sisa toksik  gitu..
lega semacam je jiwe rage ni..
yer la..keje outstesyen aku pon da nak abes dah ni..
esok petang da boley blah ke rumah masing masing..
ahad pulak cuti krismas..memang sempoi abes la..
ape yang aku nak khabarkan kat korang sume..dengan banggenye
aku menghapdet blog aku ni dari tepi pantai yang begitu tidak mengiurkan..
pantai ngan kopi susu lebih kureng je kaler die..
memang lemah nafsu syhawat aku nak berendam aer pantai..
tapi takper la.ok gak..sodap je kepale hotak ni dok hapdet blog tersayang kat pinggiran pantai tu..

hurm pasal keje aku plak ek..
aku kena outstesyen kat tepi pantai sebenornye..
sambil2 santai menyantai...
malam ni nak makan sotong salai..
pagi tadi sepatutnye aku kena bagi sebijik due patah kate..
yer la orang jemput aku pon mintak aku jadi motivator..
macam le aku ni pandai sangat nak motivasi orang laen..
agal tergeli ati sikit disitu..
padahal ader rase bangge..
tapi da nak wat camne..adat le tu kan..
tapi pagi tadi naseb bek jer ader member motivator aku tu..
die tercurik mase untuk aku nak bagi motivasi..
bajet mase 1 jam..
tapi dah die curik pon da dekat setengah jam..
mane sempat der..
cikai2 pon mau gak 2 jam kan.da kate motivasi..
*dush4 makan pelempang kaki kaanan kawan aku*




bukan sekadar omongan kosong

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waahh
bestnye melepak tepi pantai..

afifaa. said...

singgah :)

waaa. dah lama x pegi pantai.

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

PCB??
last pergi mase IPG wat gotong royong kat sane last sem..huhu~

Rara Farah said...

tgk kau hapdet kt pntai mcm romantik jewp...aku bru prasan url neslo kau..huhu...aku suke neslo ping...sobs

ara said...

best nyaa pegi pantai..
=]

ayin~weeweet said...

rindu bau laut!

Afzainizam said...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
maaf bebanyak dahhhhh......

eeemmm juh kat tepi pantai cari idea ke tu.... lama tak gi pantai ni

blog-tips-kurus said...

biskut tawar yek?
outstation pantai mane bro?

areteacar said...

mcm kenal je bju tuh :p

kembatolo™ said...

napok intelek demo sini jie.. haha

sekuk tawa said...

muahha napok intelek hok tok teheynyo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved