hadiah pe ek....

samat berpetang petang tuk korang sumer.
ni aku nak tanye ni..
sebab orang kate blog ni boley jgk wat tempat bertanye kan..
seblom nak tanye tu nak citer la skit pekehal aku nak tanye sal hadiah ni..
citer nye..esok ader majlis kawan aku kawen..
kawan mase aku skolah rendah dulu..
jadi aku punye la jakun..sebab aku tak penah2 nak beli hadiah tuk orang kawen ni..
hehe..
yer la takkan aku nak g melantak jer kot esok..
pas melantak terus jer balik..
cam tak kena la plak cam tu kan...
sebab aku pon da keje..
takkan le tak leh nak beli hadiah kot..
laen la kalo aku study lagi..
jadi nak mintak pendapat korang2 la blogger yang bese je g majlis kawen kawen ni..
ape yang orang bese bagi ek..
hadiah yang jenis camne..
yer la hadiah ni kan kirenye tande ingatan le kat die tu..
aku dok pikir nak print gambo mase aku skolah rendah tu besor2...
pas tu letak lam frame..
bagi kat kawan aku yang kawen tu..
ok ker camtu..
skurang kurangnye die ingat gak geng2 die mase skolah rendah...

ke hadiah ape ekkk




bukan sekadar omongan kosong

7 comments:

areteacar said...

abg, hadiah yg abg nak kasi tu mcm best je. x pon, belilah pinggan mangkuk ke.. heater ke. haha..

mia said...

ahahaa..pstt..saya suggestkan, kamu beli jam loceng...pastu set alarm dalam pukul 2, 3 pagi mcm tu..akahkahkahkaa...tengok ape jadi esoknye..ehhehee...mesti gempakk gilee laa..

miSs nAdia (。◕‿◕。) said...

loni oghe pakat wi adioh buku2 ilmiah ko saim2 hok nikoh. pingge makok tu taraf mok2 kito jah bui. hahahaha.. skalo gak demo gi cari buku2 hok brkaitn ngn alam rumhtgga ni la, bui ko saim. ;)

epadzz zainal said...

lesung batu la jiE...
seney la nok tumbuk smbal blace
sudoh nikoh seksok..ngeh3

kalu aku nikoh ni pun,
aku nok suh mu wi lesung batu..
hahaha :P

kembatolo™ said...

wi kettle letrik jie..
dop mahal pon mugo tu..
mudoh sikit nok buat ali cafe..
hahahaha

sekuk tawa said...

ika..pinggan mangkok ke..gelaas ke..yagn tu dah reject da..ahaha..
mia..memang da rancang jgk camtu..beli jam loceng yang bunyi lbeyh kureng keta api tu..pas tu letak lam kotak yg lebih kureng je.bagus2..idea bernas..
miss nadia..nok wi buku ilmiah takut demo letok dale soghok mejo jah..
pah..aku wi lesong hok oghe wat pameran ko mu..baghu nanggong mu laki bini..
kemba..aku nok wi kacip timoh la...

Ain Zulaikha said...

bagi lah oven boleh simpan lama.. boleh pakai lama.. besar pulak tu... hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved