Lebih ramai lelaki dimalaysia!!!!benarkah???

tajok entry tu dah nampak sangat dah entry ni entry 
berfakta gitu kan..
tapi betol ke ek kat negare kite yang aman lagi senantosa ni yang kaum adam ni lagi ramai..
Malaysia kini mempunyai 27,565,821 penduduk, dengan lelaki melebihi wanita pada nisbah 105:100, demikian menurut laporan kiraan permulaan Banci Penduduk dan Perumahan Malaysia 2010.

Penduduk lelaki kini adalah 14,112,667 orang dan wanita 13,453,154 orang, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri Tan Sri Nor Mohamed Yakcop ketika mengumumkan laporan itu pada sidang akhbar di sini hari ini yang turut dihadiri Ketua Pengarah Jabatan Perangkaan Datuk Wan Ramlah Wan Abdul Raof.

agak bercelaru jugak kepale hotak aku..tapi wat rilek jer sudah..
boley percaye ke fakta ni.
tak pon boley percaye ke pembanci yang membanci kekiter kiter sume ni..
kalo le cenggini kan..
mane2 kaum adam yang ader niat nak pasang 2 ke 3 ke 4 ke..
bertenang2 le dahulu ek..bagi le can dulu kepade kaum lelaki yang maseh lagi terune dan membujang cam kitorang ni..
nanti kang ramai lak yang kawen nga minah maghribi....
aku rase sebab ader golongan camni kot sebab lelaki jadi kureng..



bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

kembatolo™ said...

haih.. aku pon daop cayo jie..

nazihahisa said...

banci tu estimate je. sbb org banci tak dtg umah saya pun o_0

Anisa Hang Tuah said...

bagus la kalau lelaki ramai

bnyk sikit pilihan wanita

huhuhu

sekuk tawa said...

kemba::cayo ko dok keno ejah comey la..
naziha::ahah umah saye pon takder kena banci pon..
anisa::ahah banyak pilihan ek..abgi yang da ader pilihan tu..cukup2 le..

soffea said...

betul ke lagi ramai?? bah, cepat2 isi borang kat blog aku.. hahaha.

E.d.Y said...

betul ke??

aqish basir said...

ye ye je????

aliarosli said...

hhahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved