pandangan seorang member blogger...

Alhamdulillah...dari pagi keluar ghumah..
lepas maghrib baghu ghety nak balikk..bertuah betol sape yang dapat mamat ni kan..
celik2 jer biji mate ni ha...da kena kluar mencari sesuap rezeki..
lepas jer cari sesuap rezeki ape lagi melantak le dulu kan..
pastu kuar pergi keje..balik2 keje je..kene ngantor adek aku ke kedai jahit baju.. nak tempah baju hentah hapebenda nye plak..
pas tu merantau ke hospital pulak..nak kena jage nenek sedare aku baghu lepas operate..
alhamdulillah..operation nenek sedare aku berjaye sepenuhnye..
dok tengah menjage nenek sedare aku sambil2 usha mane2 yang patut..
tetibe member call...
"assalamualaikum ya akhi"...
*herk ader ke member aku cakap cenggini ngan aku*ini tipu yer..
nak maen futsal tak..
aku ape lagi...terus telepon adek aku..mintak tukar shift nak jage nenek sedare aku.
ha ni baghu aku dapat balik ghumah pas tu menggedik sikit ngan blog kesayangan aku ni...

nak citer ngan korang..mase aku onda way nak g maen futsal tadi...
aku teringat sal sorang member blogger aku semalam..
die ni memang banyak bebeno jadi pengikot blog orang laen..
aku pon tanye le mase dok tengah ber skype ngan mamat tu*mamat ke*...dalam banyak2 blog yang ko ikot tu..
engko pegi jenguk2 ker ziarah2 ke tak blog2 tu...
da macam pakar sakit puan  da soalan aku ek..
die pon cakap le..
"aku kekadang wat jugak lawatan ke blog2 laen..tapi aku paling tak suke blog yang "

-yang ader lagu..sebab mase aku nak bukak blog ..aku sendirik pon da pasang lagu kegemaran aku..
jadi die macam bertindan gitu..dah lame memanjang jer nak loading..
-blog yang banyak teknologi canggih..yang memang membuatkan aku tertunggu depan lappy aku sampai aku rase nak blah..
-pastu blog yang bile kiter right klik jer die kuar.."oit nak mencuri ke hape".."haaa nak wat per tu"..
yang aku ni nak bukak link laen yang ader  dalam blog die je..oleh kerna keluarnye kenyataan2 camtu..aku rase cam bersalah pulak..membuatkan aku gabra..
-blog yang susah nak komen..contoh kalo brodbend wat hal lembab macam keta api pancit..memang tak dapat komen le..
hah.. 4 benda ni jer sudah cukup membuatkan aku rase perit nak bukak blog tu buat kesekian kalinye..

hurm bile aku pikirkan balik..ade benor jugak pendapat member aku tu..
tapi aku ok jer..da kalo yagn ader lagu...layan jer le..kalo lagu yang best2 leh tumpang donlot kan..
yang blog2 berteknologi tinggi tu..aku mengaku memang aku sendirik jarang lepak kat blog2 camtu..

ni pendapat seorang blogger dari berjuta jintan blogger kat dunia ni...
korang pulak camne...



bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

Diya Edhayaa said...

aah.. blog ade lgu mmg serabut..
sendiri pnah wt bro..
haha.. x pkir org laen taim tuh..

kalo pasal right click 2, geram kalo kite nk bkak new tab sbb xnk leavekn blog die, tp die wt cmtu.. dah, cmne nk bkak org len nyer...

Shaheila Malek said...

Lagu slow2 ok juga, kalau yg rock2 tu mmg remove terus blog tu..huhu

sekuk tawa said...

diya:::muahah...aku layan jer kalo ader lagu..tapi yagn bes2 jer la..tapi kalo blog tu berat semacam jer..memang aku tinggal terus

shaheila:::haha yang rock2 pon ader ek..tak penah jumpe lagi tu..

Anisa Hang Tuah said...

hehe

kalau lagu yg best tu okei laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved