wali band singgah beli budu kat kota bharu..

pe citer ni ..tengok tajok entry da macam gossip liar jer...
bio betik... 
meh nak habaq kat korang..
tadi kuar nak gi beli roti dan jajan..
nak melantak sambil layan prison break..
pehal le die ni baghu nak layan prison break..padahal cite tu da berzaman da abes..
bukan le..aku nak start tengok balik disebabkan keboringan tahap melampau yang amat..
padahal esok aku ader kelas..
revision pon tak wat lagi ni..memang seorang lcturer yang hanco le aku ni..
dok tengah melenggak lengok dengan motor kapcai jiran aku punye tadi..
tetibe mate aku tertengok sebatang tiang elektrik...
kat tiang elektrik tu plak tertampal satu iklan baek punyer..
bukan iklan rumah urut ataupon iklan yang sewatktu dengannye ek,,
tapi iklan pasal konsert...
memang terbaek le..yagn aku ni punye la jakun tak penah2 pon sepanjang aku idop ni..
dok pegi melepak kat memaner konsert..
tapi konsert kali ni..
aku tengok cam menarek..
pe yang menarek..
yang menarek nye...
ini ialah konsert wali band.....
aku salu gak dok layan lagu die mase dok melepak kat blog2 korang..
hokeh
ape yang terukir lagi  kat iklan tu...
wali band akan datang ke kota bharu..perhatian sekali lagi kota bharu tuan puan...
bukan kota keriangan sanweyy legun  mau pon kota raye ek..
konsert ni akan berlangsong*ayat bajet cam iklan jugak*
pade 31 disember 2010..kire cam konsert sambutan tahun baru le jugak..
pelik gak aku ni pon..
iyer ke konsert tu sempena sambutan tahun baru..
tak penah2 bumi kelantan ni menyambut tahun baru serase rase aku le...
ape pon yang pasti aku memang nak g melepak kat konsert tu ngan member2 aku..
sebab 31 hb disember gaji pon da masyuuukkkkk.....
sape nak suh aku belanje sile komen entry ni dengan sebanyak mungkin...



bukan sekadar omongan kosong

3 comments:

titirara said...

weee~ wali band ! minat banget sama mereka . haha

Ummu~Ishak said...

belanja????

nakkkkk

Anisa Hang Tuah said...

kelantan ade konsert

wah

perubahan yg baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved