Pendaftaran AutoPing di BlogLarian FB

hurm wahai orang kampong sekaliyan..
meh kiter ramai ramai menggunakan khidmat auto ping en3 kat bloglarian fb..
carenye teramat le mudah lagi sonang...

Pastikan blog anda sudah tersenarai di BlogLarian
dah tersenarai pon..top ten lagi..muke bangga...haha
'Like' BlogLarian FB
pepagi lagi dah like..lepas jer tau terus menggelabah nak wat..
Buat satu en3 bertajuk ' AutoPing Entri di BlogLarian FB' dan letakkan banner di atas dalam en3 anda
dah siap...
Letak no rumah anda dalam BlogLarian
rumah sewa no 6
Kongsikan keburukan atau kebaikan BlogLarian yang telah anda rasai (Ringkas je sbg feedback untuk admin)
takder pon keburukan..lagi elok ader la..memang membantu blogger2 yang cikai cam aku ni..leh dapat ramai member baru sebab sume dok berkampong kat satu tempat jer..
Komen di en3 ini berdasarkan format berikut.
no. rumah
nama Blog 
link en3 anda
da komen da..
Penyertaan di buka hingga  24/12/10
Jangan lupa beritahu jiran anda jika berkelapangan :) nanti dia orang merajuk susah lak :p
Contoh en3 yang telah autoping seperti yang ada di hujung bawah sebelah kiri di BlogLarian. Anda juga boleh berkongsi pendapat di BlogLarian FB atau berkenalan dengan ahli BlogLarian yang lain di FB. 
 
sumber sumber..





bukan sekadar omongan kosong

4 comments:

CGG said...

mau try jap gi..
huhu

fyna said...

gud luck~

hasrul hassan said...

Salam .. aiseh .. tak ada FB la pulak ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

epadzz zainal said...

belog dudukan xdop..?
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved