entry yang terakher mungkin???

korang sume aku nak ucapkan selamat tinggal wat korang..
selamat tinggal jugak wat dunia blog..
baghu jer sebulan menapak kat dunia blog ni..
ku sangka ujan sampai ke petang...ghupe2 ghupenye hari ni tak ujan langsung..peribahase sempena musem ujan
aku rase entry yang ni mungkin merupekan entry aku yang terakher..
terima kaseh wat otai2 blogger  yang banyak bagi sokongan dan tunjok ajor..
kepade follower2 ..aku sayang korang same cam aku sayang motor kapcai aku..
terima kaseh kepade yang sudi komen mengomen...
pas tu wat yang sudi singgah nanti aku bagi saguhati kat korang..

woit..yang ko ni emo semacam pehal..padahal ko nak tinggalkan blog ni pon bukannye lame..
3 hari jer pon...muehee...wat tajok entry bajet otai le konon..
kalo engko tak hapdet pon takdernye orang nak rindukan engko..
ape ko rase nak bagi ader cop mohor body glove ke kat pipi gebu engko tu...

wat kengkawan blogger sume..aku terpaksa menghentikan ektiviti belog mem belgo ni wat sementare sebab aku kena outstesyen katenye orang inggeris...jadi kemingkinan aku tak bawak le miss lappy aku..
sebab aku tak nak campor adokkan keje ngan hal2 peribadi..
aku rase agak bangang jugak kenyataan di atas.. dah macam profesional sangat dah aku ni...
okep..kalo sempat aku hapdet le blog ni kat tempat aku keje tu..
yer la aku ni takder la macam abang ben..sampai ke gym wo die bawak lappy..memang aku agak terujer..
dasat tol..tak sangka...memang die btol2 otai ler..salute2....
pas ni aku nak try gak bawak lappy aku ni g mane2...baghu senang nak hapdet men hapdet
okeh2 korang doa2kan le kejayaan aku dan kerjaya aku kali ni k.....
gudbye bebeh...



bukan sekadar omongan kosong

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waaa
pastinya merindui kamuu
woohoo

mia said...

caiitt..ekhekhee..kemain sy angkat kening bile tgk tajuk entry..aigooo...all da best da spjg outstation tu..eheh

kechixx said...

hehehehee....gudlark kerja k:)

HZQH said...

take care :D

Ummu~Ishak said...

baibai bangjie, i will miss you ngeh ngeh

Rara Farah said...

waaaaaa...aku rindu komen sekuk merry nnti

norizzati matsuri said...

hadeih..mati2 aku ingt xsei tulih entry doh..muahaha..

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

gimik lebeyh r..HAHA!!

alinac lover said...

hahhaha

oke la tu..kalo laptop ringan bole la usung p memana pon~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved