malu malu la pulak...

yabeda bedu..tak jadi le weyy aku nak wat kotak fesbuk yang ade button like2 tu..
malu aku..yer la kan..ape sangat le yang ader ngan blog aku ni..
hurm2 tak sedor diri tol le aku ni pon..
aku dah tukar balik kepade fesbuk punye badge..
kan sonang..kalo de2 pe korang leh add fesbuk aku terus..
yer tak..
ke salah ek ape yang aku cakap ni..dah le tadi hampir terkantoi ngan pengetue.
boley pulak die tertinggal file nak meeting..seb ek le aku ni anak ikan die..
dush2 sekali kena hempok dengan pengetua..

ni satu lagi.tadi buwat ke berape ribu riban kalinye enset kesayangan aku jatoh terhempas pulas..
dah jadi macam robot transformer baghu lepas berperang dah gamaknye..
nak tukar nset baru pon..aku dok tengah menabung untuk benda laen sekang ni..
ye la alang2 nak tukar..bio dapat tapau yang puas ati dan tali perut..
mane2 insan yang bermurah hati tu..pecet2 le nuff aku..muahhaa..
meraih simpati betol le 



p/s:
sape2 nak dolot buku ujang 15januari file pdf sile tekan sini
ni aku nak test je ni..kalo menjadi cube la gitau aku... 



bukan sekadar omongan kosong

15 comments:

niesz said...

hehe..hp niesz pon selalu jtuh..mls da nk jg..ekeke..

ch!natsu said...

hehe samela..
sesungguhnya aku mmg ganas~ hoho~

therosputih said...

penat aku tenung gambo enset tuh, pas beberapa ketika, baru dibuka pintu hati mata agaknya...baru perasan...kesian sama henset kau...hukhuk...

alien said...

hui~
jatuh2 hempom ko ke
ganas ni

puteri ain said...

same lah..hp memang asyik jatuh je..adoii..

NOOR FATIN said...

link apa tu? cmm xberani je nak klik XD

yad'z said...

adat lah hp jatuh.... :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kita jaga setiap brg kita dgn elok2. tak boleh jatuh2, sbb kita kedekoooooooootttttttttt nk beli bru. haha

MIMIE AIZA said...

nak hp baru jugeee

Cik Eliza said...

macam mana satu hari nanti bakal ter'kantoi' sama sang pengetua.

tidak parah kah?

ggggrrr~

hahahah !

=.="

D.a.y.a.n.g said...

hp tu slalu jadi mangsa semasa mengamuk... baling la saner sini..

asybedazzle said...

tu kira okay la weh. phone lama aku dh lenyai. nk tangkap gmba pon dh xsudi. bahaha.

epadzz zainal said...

ngeeeh3.
enset ni..
enset ni.
hahaha..

JIJI YU said...

niesz:
maklom l enset skang ni da murah2 kan.ehhe

chinatsu:
ahah aku ni sipa jatoh tingkat 2 lagi..

therosputih:
ko kene bace ayat kursi tu..ehhe

alien:
herk..hentahle henpon pon suke sgt mnjatohkan diri beliau

puteri ain:
yang ni bukan jatoh bese2 ni..

noorfatin:
link nak donlot buku ujang je..

yad'z:
ahah ni bukan adat dah ni..

fifiey:
haha mm gaku kedekut..selagi tak dapat dslr selagi tu aku jadi kedekut

mimie:
ahah ambik torch je terus

cik eliza:
tidak kot..kot2 le..eheh..

dayang:
muahah dayang lagi ganas ni

asybedazzle:
haha ko dah tukar phone baru kah

epah:
kenangan kito bersamo ko pah..ahah

Miss Yaty said...

kesian kat henpon..takpe2 kalau nokia tahan lasak..hihihi

p/s: jiji salah bagi link ke kat sini tu? atau memang nak main2 ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved