sukeketaksuke

celik mate luas luas..
perhatikan keadaan sekeliling..
ape yang ade kat tepi korang..
depan korang..
bawah dan atas...
cube tengok dalam blog aku ni..ape yang ade..
haa..aku da buat facebook page ke hape hentah..untuk blog neslo..
dan aku da tarok kat di birai2 blog aku ni..
mane2 yang rase nak hempok aku... sile2 la tekan butang like tu ek..
aku merayu ni..muahhaa.bajet ramai yang like la konon kononnye

p/s
pengetua tengah meeting..jadi aku mencilok masok bilik beliau sekali lagi untuk apdet blog..
takleyh nak apdet panjang2..nanti kantoi..



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

efa said...

wo dah ada fanpage fb da...caya la..hehehe :)ish pencilok masuk bilik pegetua...semata2 nk update kahkah macam2 la..

aina antaya said...

ohh..bgus ustak ji wak goni..
ko mangak nok baco..kui33

niesz said...

hahaha..mcm pksa rela je..tp bnyk tui la biru2 kat cni..hehe..

Ieda Al-Habsyi said...

aku dah like, like aku pulak, miahahaha! :)

asybedazzle said...

ni cubaan berani mati ni, haha.

kiera'sakura said...

aku dah try nk tekan like tue tp xblh la pulak.. hahahaha

ch!natsu said...

xde fb cmne? ngee~ =P

D.a.y.a.n.g said...

pengetua takde blog ker?

nora said...

pengetua ko dah abis meeting tuh

baik ko blah cepat


Cinta kat Salah Orang??

Myra Arshad (: said...

waah. dah jadi trend skrg semua blogger nak buat fan page. weeee. congrats :)

p/s : myra tk le nak buat lagi, tak sempat nak update~ huhuhu

alien said...

aku nak apply jadi pengetua sekolah ko bulih tak?

JIJI YU said...

efa:
tak jadi pulak..hehe..nnti2 la aku wat..dah ade follower ramai2 sikit lgi..bilik pengetue tu bilik kku juge..

aina:
tok jadi plok na weh..

niesz:
camne plak pksa rela tu ek..

ieda:
malu aku nak wat benda tu..ehhe..sape la diriku..

asybedazzle:
muahah da mati dah pon

kiera:
pulak dah..seb bek aku dah remuv balik da

chinatsu:
takyah tekan like..tekan post komen je cam bese le..

dayang:
pengetue aku wat privacy..heheh

nora:
mmg pon..dah terkantoi dah aku..

alien:
aku mengalu alukan kedatangan ko..

yad'z said...

baru nak like... dah tak ada pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved