persamaan cikgu shida dan aku

aku nak buat satu gambor camni kat skolah esok
cikgu shida..wa tabik spring same lu..wadu2...sebab video miming ko..sekang ni ko dah jadi sebutir intan permate dalam dunia hiburan tanah aer..padahal video miming je pon lu buat..lagak gaye ana rafael nadal dah ko sekang ni ek..tahiniah weh..dapat masok tibi 9..jadi le tu..pas ni boley la join anugerah juare lagu..kompom ko menang
 
takder ape2 persamaan pon aku dengan cikgu shida ni sebenarnye..tapi kitorang adalah pendidik..same jugak le tu..nak jugak same kan..mase die dah masyhur ni baru nak ngaku ade persamaan..  
 
ni aku petik dari blog cebisan beliau yang sekarang ni dah jadi blog yang memang masyhor gaban dah..

Rancangan baru di TV9, 'APA SAJA FBI', bersama pengacara popular, siapa lagi kalo bukan Faizal Ismail yang sempoi. Pertama kali berjumpa semalam rasa cam dah lama kenal lak... good chemistry...hi hiii... suka. Episode pertama bermula 28 Januari, jam 8.30 malam, so cik punye episode 3... berape hari bulan yek?... jangan lupe nonton!


Pengalaman semalam dipendekkan citer, baru semalam le cik betui2 rase popular... kih kih kih... ramainye yang nak bergambor termasuk le krew2 NTV9 and TV3 dan ade peminat yang datang semate2 nak tengok cik, terima kasih banyak2 kerane ianye memberi cik semangat untuk menjayekan program tu semalam.



Takde rehearsal ape2 pun, terus je buat, cis! Nasib baik le tak ngelabah ke ape... selamber rock jeh... hi hiii... walau ape pun pasti banyak yang akan diedit tuh. Penonton2 yang terdiri dari makcik2 pun sporting habis! Salute!!!


Orang2 Hot FM pun ade datang tuk temuramah cik... siap ambik video lagi... gelok aje deme dengan 'keletah' dan 'kegelojohan' cik... deme pulun tangkap gambor gak tuk blog masing2... hi hiii... kelakor.


Terima kasih semua... jika ade terkurang dari cik, harap dimaafi.


Semasa sembang2 kosong ngan Faizal kat luor bangunan Ntv7, dia kata "...biasa le orang kutuk, saya pun ada yang kutuk". Dia juga kata, cik lawok dan berbakat. Nanti mesti ade tawaran sebagai pengacara ke, katenye... hi hiii... terima kasih, Faizal. You are the best!


Sebelum berpisah kat luar bangunan NTV7, Faizal berpesan "...teruskan dengan ketidak warasan anda". dan cik balas, "Bertambah lagi orang yang tidak waras".


info waras:cikgu shida

tergelak gaban aku bace blog die ni..ayat die memang aku rase mencucuk ulu ati aku..hahah..

p/s:
tak sempat nak BW hari ni..tetibe je astro oasis ajak shooting..ade inteview hentah hapenye..deorang cakap suh aku tengok astro oasis 1 april ni..masok la kot muke aku dalam tibi tu...citer pasal ape..ha korang layan oasis 1 april ni..sori tak sempat BW..esok2 ek..okeh layan bola dulu..go more kelatea go more..



bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

muhahahaha.. kelakao habes cikgu shidaa!



cikgu Jijiyu pulak, kelakao tak habes :p

A.s.t.i.n.a said...

mintak otograp!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sosok seorg cikgu yg berani tonjol diri.:)

~naddy~ said...

haha!~ siyesly i dun hv any prob wif her 'madness'. hnya org yg kolot n cetek akal yg tak leh terima beliau. go go cekgu! *stiap cekgu ada cara sendiri nk didik anak murid. cara ko?

platipus said...

aku tak pernah rasa cikgu syida ni teruk..
dia unik!

puteri ain said...

cikgu shida ni klaka..:)

Si DauN CeRi said...

femes betul cegu shida ni skang...kikiki rezeki die, bagian die..

Puteri Iqa Izyan said...

baru smlm tau ade rancangan tuh.haha.. :D

wah.femes lah lepas nih :D

Enh Ear said...

tak sabar nak tggu 1hb 4 tu... oasis ek?
t buat reminder...
hahahahahah

yad'z said...

hadeihhh... ckgu shida lorh pulok...


gomo apek gomo... hahahaha... elia ade dak? hehehe

Cik Akma said...

haahha cikgu shida cikgu shidaa. klaka siott

azalia hjsalleh said...

sejujurnya x berapa minat dgn cikgu shida.
tp solute dgn dia sbb dia jd diri dia yg sebenar

Ina said...

ish..ish..harap anak murid korang pun tak jadi kureng waras....kih..kih..kih..

TiKa LEh said...

kelntan ke??thniah menang..hahah...

Anis Akhir said...

makin femes la cik shida ni ya...

cik Ladies said...

wow ..
nk tiru cikgu shida !!

cikgu ainura said...

sy pon sama gak ngan cikgu shida.. same2 pendidik.. aiceh2...

JIJI YU said...

yuyu:
amboi2 tak abes ek kelako aku..ahaha..

astina:
hoih nak mntk ngn aku ke ngn shida

fifiey
haha nnti aku nak wat gak

naddy
same la ngn aku..sekepale je aku ngn die ni gamaknye

platipus
haha kite same bhai

ain
betol2

sidaun ceri
nnti le ajl taon depan die sapu

iqa
wahaha aku pon layan jgk

enhear
haha wat jgn tak wat..baru ko tau sape aku sebenarnye

yad"
elia tu sape

cik akma
hehe ko layan jgk ek

azalia
hehe oke2 tu pndapat ko..eheh

ina
anak mured aku ok

tika leh
makaseh

anis akhir
hehe biase la..

cl
takyah le cl..hehhe

cikgu ainura
hahah kite serupe..meh kite duet nak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved