tolong bagitau aku apekebenda ni

tolong...ooooiittt...tolong...
tolong aku cari jodoh..okeh aku tipu
sape lagi nak tolong aku kalo bukan korang member2 aku..
takkan mase senang kot jadi member..
mase susah sumer lari pakat dok tinggal bau kaki..


ni hapekebenda ni..aku baru je join nuff..tapi aku tak tau benda ni je..yang laen2 aku dah khatam dah sikit2..
maklom la blog cebisan macam aku ni ape la sangat yang ade..
merendah diri la konon...tolong 2 gitau aku camne nak bace bintang2 ni..
ke same je macam bintang yang cikgu2 sekolah bagi kat bebudak..ambik ati je..



bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

Zairie Husin said...

ok.. apa yang saya tahu, star tu merujuk kepada pontensi bahagian iklan kita. biasa nya jika blog kita banyak dapat BE pada bahagian Leader Board dan kerap nuffnang bagi BE dekat bahagian tu, so, star kita akan naik kepada 4 bintang dan maybe 5 bintang... harap faham ye.. sy pun tak pandai sangat explain nie.. hehehe

MAKCEK bukan NENEK said...

itu bintang2 kehidupan yang nuff bagi. macam leaderboard tu yg salu pasang kat header tu kan . kalao org salu klik kat situ so nanti bintang2 tu akan bertambah lah . menyerlah dari yg biasa la camtuh .

ala paham x paham x ? aku x mahir sgt tp boleh paham la skit2 sal nih .huhu

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu agi la tak tahu.. sekali je yuyu pernah buka acc nuffnang yuyu .. huhuhu

HZQH said...

tu namanya femes kot.haha :D

puteri ain said...

tak tau jugak..hehe...:D
pasal ape ekh..hmm

yad'z said...

ko tak tau?? ko tak tau?? aku lagi lah tak tau,... wakakakaka... XD... haremm aku tak tau pekebende pasal mr nuff nieh.. maklumlah tak join..

Azie Azra said...

tatau la jiji yu.tu da ade org komen so betul la kot.

p/s : nak cari jodoh ni kenapa.ehem ehem

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haa, dh dpat jawapan kan di atas? nk bagitahu lebih pun, fifiey tak pakai nuff. jd tak tahu apa2 pasal itu. hehe.

have a great saturday ya.

azhar said...

baru naik pangkat tu..hehe

yatie's EPISODE said...

tak tahu sgt lah. maseh cetek ilmu bab2 nuff ni. T_T

NOOR FATIN said...

bagus la dah join. muahaha

bintang aku dah 5 :P

E.d.Y said...

bintang tu penting if nak dapatpan perhatian dari advertiser...banyak bintang, lg tinggi potential nak dapat earning nyg tinggi..

Hidayati said...

Alah macam nak tengok status hotel tu... 2 star hotel ke atau 5 star hotel. So bintang2 tu penunjuk aras trafik dan iklan yang di tepek.

p.s dah follow. Follow semula ye.

~naddy~ said...

rasanya komen first tu betoy, aku mmg akn bg jwpn mcm gitu klu aku pengomen pertama..haha!

~eZmALiZa~ said...

biasanye blog yg ramai visitor mcm hanis zalikha and fatin liyana pasti akan dapat 5 bintang..salunye la...and kalo 4 bintang tu mcm blog yg agak ramai jugak, tapi kurg la visitornye.. normally, nuffnangers akan dapat 3 bintang..and ini adelah normal.. :)

kechixx said...

dah lama nak tahu maksud sebenar bintang tu kalau bg sekali ngan pakej bulan pun cun jugak..hehe..

Cik Akma said...

bintang2 yang bergemerlapan kot haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved