siapa nak jadi cikgu

oleh kerana inchik lappy dah kembali ke pangkuanku..
aku pon menyanyi kegumbiraan..sambil naek motor..
sambil melenggak lenggok motor tu..
terlanggor pulak sang katak..dan katak tu terus je mati katak..
tetibe dapat idea nak masokkan rakaman nyanyian aku dalam blog cikai ni..
tapi oleh kerana aku ni tak berape nak celik sangat pasal kemodenan melampau lampau ni..
siapa yang nak jadi cikgu aku??
tolong ajor aku amcam mane nak masokkan lagu yang aku senirik dok melalak dalam entry2 aku pas ni..
kot2 aku nak bertarannum ke..
mane la tau satu hari nanti..ade komposer dari luar negare..
dari thailand ke tetibe jengok blog aku..
pas tu berkebetulan ade entry aku dok melalak..
kot2 le komposer tu nak ambik aku jadi bekap singer pon ok dah tu..
tak pon astro nak ambik aku join imam mude ke...
jadi untuk kali terakhernya..aku ulang suare
sape nak jadi cikgu aku???




bukan sekadar omongan kosong

8 comments:

Cik Eliza said...

x nak...

=.="

Ain Tralala said...

kite pun xnak jugak.. hua3

Azie Azra said...

waaah.nk dgr juga jiji yu bertarannum.xkesa la masuk tv tu.yg penting ne tawu dpt jodoh terus ke.eh ke jiji da kawin ??errr

p/s : kuat juga ea sakat azie kat blog.haih

niesz said...

hehe..ley2..tp niesz charge la..boley?hahaha..

cik Ladies said...

CL3x .. !
nak3 ... :)

puteri ain said...

nak..tapi tak reti..
xnk la..hehe

yad'z said...

senang upload dulu kat youtube or 4shared... then, paste jek html nye..

tulus sweet said...

tak nak.hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved