surat untuk aku


di sebuah hospital geng2 kurang mentaliti..atau bahase durjane nye..hospital gile...
ader sorang mamat ni nak mengirim surat..so die mintak le cik misi yang paling cun bagi die kat hospital tu tolong poskan..
 
sape yang kurang mental sekang ni..mamat tu ke misi tu..

p/s:
pehal 2 3 entry aku sume pasal surat ni...tak paham aku..



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

puteri ain said...

haha...yang kurang mental mamat tu kut..hehe

Anisa Hang Tuah said...

haaahahaha
sila tulis surat utk nis pulak
kehkeh

TunTeja said...

hahaha..yang mental yang buat post ni kot :p opsss..gurau!

echah mashuri said...

haha...kalau lyn org mental.nan kite2 skali mentallll;p

ch!natsu said...

same2 mental.. haha~

efa said...

hahaha..si mamat tu mental haaha..

Hanis MY said...

hahaha naka la... bakpo pulok duk crito surat sokmo ni??? tgh cr idea tulis surat ke gewan ke...:P

cik Ladies said...

huhu .. rse2 nye JIJI YU yang trlbih mntal kat cni :)
bukan JIJI ke mamat pesakit tu .. :p

~naddy~ said...

ko tgu surat sape ni, jiji...hehe!~

-iEkA DaRLink- said...

lagi skali aku tak paham. ko jangan buat entri pasal surat la. tak paham aku. haha. animation tu disturbing gilaa dowh. bukak2 entri ko aku dah gelak.

Ina said...

tukang buat entry yg mental..

yad'z said...

ekau lah mamat tu.. tak disangkal lagi... hahaha... misi tuh gayah spears kot.. hahaha...

JIJI YU said...

puteri ain:
hahah sian mamat tu..
anisa:
ko nak surat camne laks..eheh..
tunteja:
muehehe..smpai hati ek..
echah:
muahah da layan sgt..
chinatsu:
muahah mmg jodoh le tu..
efa:
mamt tu macho pe...
hanis my:
horm la..awek takdok lagi ni..
cik ladies:
muehhehamboi2..aku pulak yang kene
naddy:
muahah..asih ni lagi tersirat ni
ieka:
da aku minat gile dowh ngan menatang animation tu..
ina:
amboi2 ina..sodap2 je mulut ek..ahaha..
yad'z:
hamboi2 senah sodap ko bergosip..sekepale nag ina ke hape ni..ahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved