badang wanita

wohoo..ohoee…WTH..WTH..WWF..pae lagi ek perkataan nak tunjuk rase truje..terkujat..terbeliak biji mate..ohoho..aku baru je lepas tengok majalah 3 malam ni..tajok utame die badang wanita..name lilian..pergh body die bhai..sebijik macam body aku..tapi die lagi dasat kot..berketol ketol..bahu besar lagi lebar..peha die takyah cakap le..dah macam rupe peha kude dah aku tengok..ASTAGHFIRULLAH..aurat tu..tapi tengok jugak.

memang jarang2 jumpe pompuan malaysia bukan melayu okeh..badan berketull ketak macam die..siap menang tempat kedua mase study over da sea tu..hadoi..naseb baek le pakwe die pon body builder..kire saling memahami le kan..ader ke antare2 korang n ak jady body builder gak..khas untuk kaum wanita le ni..

untuk kaum lelaki ade ke antare kengkorang nakkan teman idup korang korang body builder??kalo orang tanye aku..konferm2 la aku nak body cam tu..




bukan sekadar omongan kosong

11 comments:

iwan_dextrous said...

hihi..ak pun tergugat tadi psl x dpt bdn macam tu.hyaaha

Cik Kyla said...

ado ore tuh nk test kawe..
wakakaa..
umur lingkungan 25? :D

salah sorry la eh. xde instinct skg ni :p

Farhan Zulhusmi said...

oooo...tu badan manyak ketul2 erk???mcm batu blok erk??hehehe.....tu badan isy2...bukan senang mahu bina ma...

y u y u Z u l a i k h a said...

assalmualaikum ustaz!

demi mu telah ku buang syarat berikut.. sila joinn!!

wajib! bahahah

sissyira said...

salam

tak nak lelaki badan yang besar, takut lemas.hahahha




Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

||aLeaSaRa|| said...

kite pun tgk tadi ngan hubby dan anak2.yg kelakat anak siap ckp "mama..btl ke dia ni pompuan he3..".Tapi suka tgk Lillian ni..at least dia bukan buat bda yg tak senonoh cuma luar biasa je utk kaum pompuan.tgk usaha,pencapaian dia..wow..kagum!

puteri ain said...

ni mesti tgk tv3 td kan?? hehe

maCy said...

?????

tak paham.

ade gambar?

tak keluar.


jiji, jiji la antara insan yg komen ayt, bukan komen isi. adoi. keh2

Cik Kyla said...

sorry la nmpak mcm dh b'usia... ahaha. time ni jgk nk duga org. ceh!

JIJI YU said...

iwan..
same le kite..hahaa

cik kyla
haha jolo ko..ehhe

farhan
ehm macam batu bate je pon..takley lawan bro ben

yuyu
dah join pon

sisyira
hehe lemas hapenye..leh salu berdukung..

aleasara
kite tgk die pon dah tak macam pompuan..seb bek reti pakai sheong sam

puteri ain
a'ah tgk jgk ek..

macy
tak tgk majalah 3 mmg tak paham

Amira Naddia said...

aku xyah susah senam. memg da berketul beso kat perot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved