benci tol aku ngan awek deorang

mase aku taip entry ni aku baru je balik frenly match bola sepak dengan geng2 kampong seberang..
peloh jantan maseh lagi mengalir laju sederas air limpahan sunga nil..
bau busuk takder la sangat kot..sebab sebelom maen tadi aku tersembur deodorant rexona sesembur due..so takyah le menggatal nak komen jiji bucuk bau tengik la hape la..

match hari ni maen kat padang kampong kitorang..
permainan memang sengit..aku dapat le score sebijik je..selaku penyerang tunggal yang disandarkan beribu harapan..
tapi game hari ni membuatkan aku meluat ngan kaum2 awek..
bukan  awek2 diluar sane ye..harap maklum..nanti kang korang mencepok dahi aku pulak...
 
tapi naek menyampah i dengan kaum2 awek yang dibawak oleh team lawan tadi..
konon nak bagi sokongan padu le..nak bagi naek semangat le..
lagi naek keghairahan geng2 membujang ade le..
pergi padang bola tu dengan pakaian sendat sane sini..
pas tu dok melompat dah tak ghupe oghang dah...
team aku terngange je tengok awek2 korang..
dah kalo awek melompat lompat..paham2 je la gegaran2 yang berlaku..yer tak..
padahal pakwe korang ..pasangan korang tu bukanye best sangat pon main..
dah macam penguin bawak telor je aku tengok..
ke memang tu taktik deorang ek???
taktik kotor betol
mengotorkan pemikiran lawan..




bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

hahaha boleh bayang camne .
biasalah dorg je ada awex dorang je ada pakwe . kita takdoo .eh kita ? ok aku je yang takde . huhu

C I K . F Y Z A said...

itu taktik la..
dulu penah jugak jadi cm tu..
tp disebabkan cik fyza ni tergolong drpd jantina perempuan, pihak lawan bawak la balak ensem sowang..
mau meleleh ingus bia tgk..
tapi sekali tanya,awk ni umo brapa erk?
"adik baru 15 kak"
cancel tros..adehh

woot woot said...

hahhaha cik fyza kate taktik ? macam pena buat je xD *joke


macam taw2 je aku nak komen hang busuk..ekkeke..

besela tu,depa pon nak sponsor BOLA jugak..in case bola bocor =/

Azie Azra said...

xyah la tengok jiji oi.bio je diorg tu

asybedazzle said...

ni boleh dikatakan silent tactic. haha. ape daa bawak awek, naikkan semangt ape sngt lah.

tulus sweet said...

ai pak yu......selam sambil minum air nampak..................

ika said...

biaselah tu jiji. tapi boleh tahab bengang jugak aku. aku nak tengok pakwe aku main bola mesti dye tak kasi. aku tak penah dapat tengok pon. cis cis.

Anisa Hang Tuah said...

ji..cuci mate je laaaaaaaaaa

E.d.Y said...

haha...layan tu bro..cuci mata

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Ayokkk aa org buat cikgu jiji marahh! siapa ni yg buat cikgu jiji membebel nii? bak sini fifiey pergii jumpaaaa mereka2.. hahahaha..
apapun, salam maulidur rasul ye, cikgu! kem salam kat ijat.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

penguin bawak telor. adeh dah boleh bayangkan. terkedek2 mcm itek. muahahahaa *evil laugh*

hahaa. taktik kotor tuu. bahaya2.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

penguin bawak telor. adeh dah boleh bayangkan. terkedek2 mcm itek. muahahahaa *evil laugh*

hahaa. taktik kotor tuu. bahaya2.

Gimi said...

Tertanya..
Kenapa aweks tu mesti terlompat2? Bazir tenaga je, baik depa join main skali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved