seman member si ijat kot..



sir zul... guru bahasa inggeris sekolah aku sedang menyoal seman dalam kelasnye...

sir zul:seman... If the young of a pig called piglet, what is the
young of a bull called?

seman: A bullet..terus duduk atas kerusi..

seman pon same berbakat dengan si ijat..


si ijat pernah tanye kat aku..pehal hari tu mase die sekolah rendah.cikgu sekolah rendah die suh die bangun..cikgu tu cakap sit up...kalo nak suh duduk cikgu tu cakap sit down..padahal sit tu kan maknenye duduk..dah kalo nak bebaring takkan le cikgu tu cakap sit lying..??aku wat2 tak dengar je pertanyaan si ijat..



bukan sekadar omongan kosong

10 comments:

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ijat ijat.
cuba tanya ijat pulak, kalau SITi tu ape ek? muahahahahaa.

alien said...

tu belum dia tanya apa tuh
SIT-ar
keh3

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu nak kenal ijatttt!!!

A.s.t.i.n.a said...

tak baik cikgu wat2 tak dengar.. di manakah semagat keguruan anda Ji??

eh emo pule.. sbb sian kat Jat..

Nurul Afifah Addnan said...

hak3,, susah2..

Amira Naddia said...

bkn stand up ke sir zul??

sir zul nsem mcm sir jiji tak?

amiYo said...

ijat = insan misteri :P

ika said...

hahaha . kreatif sungguh .

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hahahaha, ijattt! as usuall buat lucu:) bagaimana lah rupanya si ijat ni ye!

Azie Azra said...

i bet ijat..mesti montel.macam adik aku.klakor !

p/s : jiji yu.buatlah entry maulidul rasul.aku nak panjang giler.lengkap sejarah semua!aku nak baca sebab aku kurg dr segi ni.huhu.i noe.pity kan.perempuan xsempurna agama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved