kenduri hari hahir

rasenye macam sempat je kot aku nak tulis satu lagi entry sebelom nak merempit ke KBMALL..ade sahabat aku nak buat kenduri kendara kat sane sempena bessdey die yang dah seminggu berlalu..katenye ade kejutan untuk aku..urghh..so sweet sour..

hentah pehal pulak bessdey die tapi ade surprise tuk aku..aku bengong memikirkannye..yang penting hari ni memang takley nak bawak masok kereta la kat KB  gamaknye..konferm orang bersesak sesak…
tapi aku rase sumer yang nak pergi kat kenduri tu sumernye blogger..tapi due tige orang je yang aku kenal..macam si epah..ader la lagi due tige orang lagi..

masaalahnye sekarang..dah kalo kenduri hali jadi..malu le wey tak bawak hadiah..yang aku ni pulak tak pernah2 pulak nak beli hadiah untuk kaum wanita yang bukan muhrim..biase beli ape ek..aku dok pikir nak beli bantal pelok..ok ker..sweet tak camtu..kang tak pasal2 kena hempok aku dek bssdey gu gurl tu...



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

liyana said...

BNTAL PELUK??
mcm plik jer..

Miss Ran said...

bg la henset wakaka

em bantal kecil ok kot..bantal plok tak kne

Anisa Hang Tuah said...

bagilah ciuman
ehee.
tipu je..

bagilah jam tangan kee
hehhe

mac book pro kee

A.s.t.i.n.a said...

Bagi ucapan kasih sayang.. err

takpayah nanti ai jeles. eh apeke..

Cik Eliza said...

apakah!

aha !

cokelat + bunga. ok kot. haha

mr.syazwan said...

aiiyakk itu pun susah ka?

tahun ini tahun anab

apa kata lu pegi rstoran hj samuri

lu beli kan sate anab

sure amoi lu suka punyaa...

itu pun adiah jugak wooo

=_=

yad'z said...

beli lah shawl..... senang, cepat dan mudah didapati...^^

starsyeea said...

uv been tagged! hehe...happy CNY!!! :)

mia said...

hahahaa..cikgu kasi angpaw la..hehhehee..happy b'day jugak utk kwn tu...

d_LA said...

unik tuh, besday kwn ko, tp seprais tuk ko..beli je shawls 24helai..haha

asybedazzle said...

haha pelik.
tp cmne pun
happy birthday

epaa chenta said...

eh eh, owg kelate jugop ko ? huhu

KUREKURE COMEL said...

hehehe....beli kepok r...beyeh dah tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved