biarpon baru

03022011
epy bessdey tu epah..tie sensei.dan jugak komando hot semelaya..memang bes gaban le kenduri kendara korang tadi..happening semacam..dengan kehadiran geng2 korang yang sememangnye cun melecun..ngetop  habes..meriah gile kot korang sume tadi..ngan aku2 pon jadi cam kanak2 riang jenama ribena..tak sedor dori tol  aku ni pon..okeh istighfar2 sambil gosok dade yang licin lagi tak bidang..

aku sebenornye baru je kenal dengan 2 orang awek ni..sorang kitu sorang lagi da prettiest one..tapi kitorang dah macam lame dah kenal.yer la..kalo nak berkawan..memang mule2 kena setting niat tu dulu..kalo niat pon dah kelaut..jawabnye tak kemana la korang berkawan pon..pas tu kena eklast..berkawan ni jangan dok pilih sangat rupe paras..bentuk tubuh badan..

yer la kekadang kan ader antare kite ni kenal kot fesbuk..twitter..BLOG…so bile jumpe kat dunia yang nyate ni..maybe ade yang terkujat mungkin ade yang terus je demam kepialu..sebab ade yang kite jumpe tu indah dalam fesbuk ke..dalam twitter ke..dalam blog ke..indah khabar dari rupe le kirenye..macam aku dalam blog same je tak nampak macho.kat luar lagi la dasat..taik idong berserayot..bulu idong tersembol keluar..tak tau malu.ggi berkulat..tak caye tanye epah..

dah kalo terjadinye kes2 macam ni..mesti macam2 respon yang aku atau korang akan terime..kalo yang jenis kepale hotak tu dah setting berpandukan jalan yang lurus make haselnye respon positif le yang kite akan dapat..kite pon kena la bagi yang positf jgk.kalo sebaliknye terjadi..make kite yang terkena ni terime je la..doa2 kan le geng yang kepale hotak tak berape nak positif tu supaye dapat hidayah..
03022011(001)
ape yang penting.. epah..tie sensei and da geng gong..korang memang positif gilak la..waloupon baru je kenal..jumpe pon boleh kire dengan lobang idong je..tapi kite maintain kamcing..ibarat kuku kaki dengan baunye..

p/s 
aku betol2 sepraise..sebab tak tau yang sebenarnye ni pon kenduri untuk si epah..seb bek sempat je beli adiah..seprais la..i like..



bukan sekadar omongan kosong

13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

BESDAY YUYU TAK LAMA DAH...

G CARI HADIAH SEKSIAP TAOO :P

A.s.t.i.n.a said...

weee.. comey ork besday gurll.. kemsalam..

Ayuni said...

wish happy birthday utk birthday girl....

mc' laa said...

jie..kato nop promote nmo ak..gano tadop neh?? hahah

cik Ladies said...

hepy birthday !!
besday CL lmbt ag .. bru nk suh JIJI belanje CL .. hakhak!

JIJI YU said...

yuyu
haha siap gitau lagi..meh ambik hadiah kat kelantan..

astina
haha comey ek..jgn dpuji kembang idong beliau..

ayuni
haha nnti nak gitau die

mclaa
ado doh kea gambar mu sepeyh..ahah

cl
pulak dah..hehe

Amira Naddia said...

realiti ko xnsem ke weh?

poxjak said...

mcla hot..wooottt woootttt

epadzz zainal said...

peeewit.
kem sale tuh.
hahaha

Miss Yaty said...

fuhyoo...besnye...

hapy besday untuk mereka ;)

alamak besday miss yaty lambat lagi..baru nak paw jiji..haha

JIJI YU said...

amira:
realiti ko kena jumpe senirik

pokjak nga pah..
arap sudoh mekla..ahaha..

miss yaty
bile bsdey..meh kelatea la..kito sambot..

epadzz zainal said...

Amira Naddia :
Jijie kat luar macam hape hentah.
muahaha..
horror kot ...kah kah kah

armouris said...

info tentang demam kepialu di SIHAT SELALU - Salmonella thypi Penyebab Demam Kepialu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved