kita punye bokser




apes:"aku tak puas ati betol ngan korang..bile je kite menang dorm terbaek..tercantik..terbersih..mesti korang cakap kat geng2 laen..rak kasut tu korang yang beli la..penyangkut baju tu ko punye la..streka cap ayam brand tu sepul yang tapau le..habes tu aku punye share mane nye???"
sepul:"habes tu ko nak kitorang keluarkan kenyataan camne ni?? ..nampak cam tak puas ati sangat.."

apes:"cakap le kat cikgu..ni rak kasut kita..penyangkut baju kita..konsep ke kita-kita an la sikit oit..."

yu:" oit apes ape yang ko dok bising bising...mane ko tarok bokser kita ek..aku nak pergi solat kat surau lak ni..nanti kang ade je yang "tergantong"

apes tergumam...

tetibe teringat dialog ni lepas maen bola..
ni zaman2 idop kat asrama dedulu...
mase mule2 masok asrama..mane maen share2..
tapi bile dah lame idop bersame.sumer barang berkongsi je keje..sampai tak tau beza mane hak kite mane hak orang..dari form one sampai terkeluar dari sekolah tu..
sampai ke berus gigi pon menggunekan konsep ke kita kita an...
ini merupekan konsep yang disarankan kerajaan..






bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

cik Ladies said...

haha. kongsi boxer??
mana boxer kiter JIJI , ilang da. JIJI amek eyh? ;p

Anis Akhir said...

sharing is caring...haha.. lawak plak smpaikan boxer pon share ya...

mr.syazwan said...

sehidup semati sungguh ni ye

haha

kalau dpt member yg ok xpe la

kalau yg little bit tak jaga kebersihan

aiyooo

huhu

Azie Azra said...

haa???xkan berus gigi pun kongsi.asmara betul korg ni !muahaha

Hanis MY said...

tu dio siak kossi..baguh demo!

A.s.t.i.n.a said...

siyes part berus gigi tu saya rasa mo muntah Ji..

MerLe said...

x snggup berkongsi berus gigi..tidaaaakkkkk~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

berat kes kalu kosi belako mano hok ado gak;( hahahahaha

sicomot-comel said...

kongsi berus gigi??
giler selekeh !! hahaha
baek2..
nnt kena virus mulut berbau kambeng..wakakka

skandaLdariLangit said...

kite punya kawan dulu ada kurap, dua kawan baik. sebab kongsi semua =="

Ummu~Ishak said...

i dolu tak suka sikong2, sbb budak asrama ni tak reti terima kasih, tau membedal dan menjahanamkan.

maka digelar haji bakhil -_-

E.d.Y said...

aku ada boxer gambar pisang...tp dah hilang...ada org suka kot..haha

tapi xpernah lg la kongsi boxer...haha

C I K . F Y Z A said...

itu khas untuk pelajar yang bergelar 'aspura' shj..

dak-dak 'aspuri' tak da nya main kongsi2 kaian dalam okies...

nota kaki : ptut la adak2 aspura kat sek dulu selalu dapat penyakit gatal2...haha

epaa chenta said...

hahaha. betol la kan sharing is caringg (: org laki mmg mcm tu eh? keh3 boxer pun kongsi

C I K . F Y Z A said...

to encik jiji yu....boleh je nak letak dalam note...utk renungan bersama..

niesz said...

eeeuuwww..geli nye share berus gg..hehe..

Ieda Al-Habsyi said...

hahha! dah dok serama mmg jadi gitu, eh..bokser ko takleh lawan akak punya lagi cun gambo luv luv, hahahahha :)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhhhhhh boxer pon kongsi. bersifat kekitaan yang kuat laa kome ni. bagus2.

echah mashuri said...

erkk..mmg kalau asrama sharing is caring.eheheh

kiera'sakura said...

ji ko kongsi berus gigi gak? tringat lak sorg dak praktikal nie cite kt aku.. depa kene buli gosok gigi beramai pakai 1 berus gigi.. yerkkkkk..huhuhu

Nurul Afifah Addnan said...

kita kita an~~~~~~~~~~~~~
haha,,xllu ah..brus gg pon nk kongsi??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved