member sekerja dok tengah membengang





dok tengah meratah chipsmore sambil layan blog aku ni kat sebelah bilik pengetua..
kalo dah sebelah bilik pengetua maksudnye bilik penolong kanan le ek...
aku tengok member2 aku dari cermin yang dok kat luar tak nampak orang dalam..dok kat dalam nampak orang luar..deorang dok tengah mengumpat si pengetua sekolah..
sebab setting password untuk wifi sekolah.
dah tu pulak siap tak bagitau lagi kat kitorang..
hape die ingat ni sekolah atok die sorang ke???katenye member aku dengan aku2 pon kate jugak..
tapi aku wat macam aku tak kate ape2 sebab aku memang sayangkan pengetua aku..
ade air cond laju laju punye angin  kat bilik die..2 bijik pulak tu..
pas tu meja nak maen lappy kat bilik die besor gedabak wa cakap lu..boleh berguling guling atas meja tu..
kerusi die lagi la..empok..pas tu keluasan nak menampong kapasiti bontot tu memang cukup  meluas la..
siap boleh dok tahiyyat akher sambil meratib ratib lagi atas tu..
lappy die pon power gak wat maen game..
pas tu ade muvie2 terlarang..
maksudnye muvie yang di donlot..
sambil2 wat paperwork dalam tu leh layan muvie..
i luv u pengetua ..no matter what u do..
setting pasword ke hape ke..
hade aku kesah....

aku bersangka baek kat sang pengetua..
die setting pasword pon sebab ramai cikgu2 memang ternoda waktu pengajaran mereka 
bile dah ade internet depan mate..
kate nak makan gaji halal???
nak tanggong anak bini ni bhai....

ni entry mengampu sang pengetua ke ek??




bukan sekadar omongan kosong

18 comments:

Zue Cancer said...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/blog-berwajah-baru-komen-komen-la.html
anda di tag

yad'z said...

hensem nye pakwe gulap gulita aku.. hahahhaha...
nak cekelatttt......

bes tu cam mane ko online meon?

Anisa Hang Tuah said...

ji..jgn lupe coklat nie..
ehehehe

Ummu~Ishak said...

kalau diri sendiri adalah pengetua, dah tentu2 online 24jam.

**kata kat diri sendiri, hakhakhak

aDieyZa said...

habis tu ko on9 cmne?

ada baik & buruknya pengetua buat gitu.. so kalau nak sedapkan hati, fikir yg baik2 jer la.. maybe dia nak semua cikgu2 fokus mengajar..

aNnE said...

selalu je ckg online fb kat sekolah..depan mata student lagi..hahahaha

ieka darlink said...

ahaha.
biaselah sekolah aku pon ramai cikgu tak suka pengetua.
yang gamba kau macam awek siam cakap sawadekap tu dah kenapa?

Zue Cancer said...

blog aku jugak le yang kat situ je jgk.eheh..malu aku..

weh aku tak paham kate2 ko yg ni..huhuh explain sikit.

p/s:malu la ko puji aku comel lallalalla

Hanis MY said...

wosh! baguh demo ji!

Ina said...

amboi..jiji..pandai ko ek..mengampu bos
INA NAZIR

starsyeea said...

muvie ape pengetua ko donlot? transfer2 boley? haha...

efa said...

amboi mengapu pengetua plak ahahaha lol mkn chipmore bak cikit

Afikah Aziz said...

eleh,jiji pun sama...xbek tau,hbs cmne nk mkn gaji halal ni hihihi....

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

HAHA!!bodek2....
btw, betul jugak tuh..kate nak makan benda halal jeh...so terima jeh la kan...=)

A.s.t.i.n.a said...

sebab itulah student lagi pandai dari cikgu...

cikgu balik umah wat aktiviti dewasa gei2.. budak2 bali rumah surfing.. cikgu gi sekolah takdapat pun nak surfing..


morale: jadilah Pengetua

alexa yussida said...

hahahha baekkkk punyeee pujian utk pengetua walaupon ade yg sinis...moga2 pengetua cikgu baca post nih..hehe..:P

KUREKURE COMEL said...

ayoooo.....mina lg teruk...semua nye nk sekat....smpai blog pun sme...
ciss.....hilang kenikmatan duk dlm opis....hehehe

Cik Akma said...

hahahaa. pengetua pon nak online gak! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved