permohanan ditolak atau diterima

1

aku selaku insan  yang begitu na’if..dan penuh rase merendah dirinye..walaupon memang aku same tinggi je dengan model2 negare nigeria…aku nak cube buat permohonan kemaafan daripada korang2 semua..sebab mungkin aku tak dapat nak tinggal bau kaki aku kat blog korang sekerap macam hari tu..bukan bermakne aku dah menyombong diri ke hape ke..

mintak jaoh le weyy..nanti kang ade je mulut yang laju dok cakap”ala die tu mentang2 muke segantang beras wat menyombong”kalo mulut yang mengate macam ni ok la jugak..ade jugak pujian untuk aku..tapi kalo ade yang berpikiran negatif tu..mintak2 beristighfar sambil pegang biji kurma..

aku nak mintak maaf kalo aku tak sempat mengomen entry korang..sebab line dah mule menciput cedut..menyebabkan aku tak leyh nak komen sesetengah entry..tambah2 kalo komen box die tu siap ke loading page lagi..pas tu ade kate kunci lirik lagi..pas tu ade pak guard yang jage komen box die..macam2 le..memang tak dapat la nak tinggal bau kaki kat sane..jadi pembace senyap sunyi je la aku pon.kalo yang komen box style popup ok la jugak memang berbau kai aku la blog korang..kire tinggal jejak jugak le..

jadi permohonan maaf aku ni dterima ke ditolak…???

nanti line internet dah mencanak naek aku akan mulekan balik sesi terjah menerjah terajang menerajang sampai korang terguling guling..




bukan sekadar omongan kosong

14 comments:

Arm_mj said...

diterima! hahah

Anisa Hang Tuah said...

na'am ustaz..

ika said...

ditolak!

sebab hanya dikau jelahh yang sudi memenuhkan coment box aku dengan bau kaki kau wahai jiji.

h A n Y S said...

rejected!

bhahah~
;p

hiro said...

awak badan taf.

epadzz zainal said...

no hal jie.
trus kan mnulis,
eh, menaip..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

it's ok laah cikgu jiji:) bereh blako guano2;)

Ayuni said...

hikhik, x pe....

FariehanIbrahim [LBC] said...

permohonan anda akan diproses dlm 3hari waktu bekerja.
kui3x =DD

sissyira said...

salam pagi khamis =)

nanti nak wat solatistikarah lu..heheh


tp kan..betoi la...awat la ada pakguard dok jg kotak komen tu, pastu nk kena p page lain dan semualah..huhu

Anis Akhir said...

JIJI-saya penerima permohonan awk... sekali sj bg peluang ni..:P

liyana said...

permohobnan diterima!

tulus sweet said...

hahah!reaction yg negatif molek mu timo!hahahahahah!watlah SOB!!!pak cik yus niiiiiiiiiiiiiiiiiii

yad'z said...

tak diterima.... aku nak bawak ke muka pengadilan wahai meonnn... boleyy??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved