spesefikasion kapele...bahase mexiconian..

 tengok tajok ently..hapa lu olang nampak..
ade ilas2 olang mexico punya lidah tak wat cakap sama lu olang..
takyah cakap banyak mea...
ini wa mau kasi spesifikasi geng2 kapel mase kini dan terkini..
yang wa nampak dengan mata kasar wa..
tu wa belom tenung dengan mata hati wa lagi...

Awek cun + balak hensem
Ini couple liileks2 sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkat laku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..kompom talak amik ati olang laen meee

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa terkekek kekek jugak)

Awek cun berpakaian seksi

Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.ini awek sungguh talak baik..kelana menalik pelhatian olang lamai..hapa lu ingat body tu lu punya ka???itu tuhan punya..die suluh lu tutup..lu tutup la mane tempat yang patot...

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak yekk punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I have the right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa mau cakap lagi woo..

ini ently sambil2 kempen tutup aulat la..
tak kile laki2 maupon pelempuan..
kitolang sama2 ade aulat.yang di lalang dok tayang depan olang awam..

p/s
pasal ently sebelom ini mana ade gua sdeyh2..
itu ummu memang baek le..komen tanpa ragu2..
menyedarkan gua...
membuatkan
lagi gua hepi2 ada la
waa lu olang amat plihatin sama gua punye feeling..
gua cukup2 terhalu lasa hati..



bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

Ummu~Ishak said...

ini hali lu manyak hepi aa bos. wa pun tilo malam tadi manyak sunyum2, hahah

A.s.t.i.n.a said...

saya lasa aaa saya mau yang last ohh.. cun tapi talak sexy *bajet cun itu perlu*

Anis Akhir said...

aku tak tau aku kategori yg mana..hehe

ikut penilaian masing2 la tgk aku ngn si dia cmna..:)

bun said...

hahha
tak sume laki suke pompan seksi

tolong la paham bagi sape yang tarak paham tue

tutup2 la orat

niesz said...

hehehe..ni nape tibe2 jd apek ni..ekekeke..mmg best la..yg xley bla awek x cun pkai seksi..geli tgk..hahaha...sedar la wei..

kiera'sakura said...

betol,, tepuk dada tnye selera.. masing2 dh beso pnjg xpayah suh org laen pk kn tuk diri sndri dh.. btol x apek? hehehe

ch!natsu said...

brbelit lidah aku wlupun bc dlm ht.. hoho~

efa said...

haiyak saya baca smbil senyum2 tgk bahasa kome ni ha adoi baru belajar ini bahasa ka hapa hoho..

y u y u Z u l a i k h a said...

hehheh.. yuyu pun ade entry cam ni.. tapi dalam dialog.. hehhehe

echah mashuri said...

oloh belit lidoh.tp beres.baco habis :)

d_LA said...

tu baru variasi namanye peq...haha..mentang2la muke ko cam khairul pami, terus jd apex ye mu nih..jom tutup aurat dgn betul

skandaLdariLangit said...

kite tak cun. tp pkwe kite hnsem.
hnsem sbb kite sayang die.

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha...lu punya entely ini manyak bagus...gua rasa gua macam olang cina baca lu punya melog..gua lawak lepas baca word "lu punya balar tak bagus,jgn kasi tunjuk"..hahahaha..bro,gua nak ucapkan terima kasih sbb sudi dtg blog gua..gua dah follow bro..kalau bro sudi,bro follow la balik..tapi,jgn paksa diri nak folow..bro follow kalau bro rasa blog gua best...hehehe..thanx bro

PutRi_nAdiA said...

hehe.. bahase cantek,, suda xpham,, but stiill bace smapi abes laa,,, like dis entryy,,

puteri ain said...

bahasa berbelit-belit wooo..
walaupun susah wa nak faham lu punya bahasa wa baca juga woo kasi habis...
hehe..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

aiyaa apek. manyak susah mau paham lu punya entli. hahaa.
ayat tak leh blah, "menunjukkan buah-buahan di dada"
siyes lawak. hahaa.

saya_arief said...

awek aku kacak.
;D

NOOR FATIN said...

aku dgn faiq yang mana ek?? awek cun + balak ensem kot. muahahahha

kami comel :P

Hanis MY said...

belit lidoh kawe baco tapi kawe silonok baca ini entry oh

alexa yussida said...

adeh terbelit belit lidah nk mmbaca la cikgu..rosak la bm saya lps nih:p hehe jum malam ni kita lawan ek..barca vs arsenal:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved