aku dimurkai



kite dimurkai oleh seorang insat yang cun sangat..sangat sangat kite hormat..
tidak mempunyai sebarang petalian darah dengan keturunan raja kapoor mau pon raja siam mau pon si mamat dan jugak ijat....
setelah diselidiki memang kite bersalah...
itu sebab kite dimurkai sang insan 
bergelar ummu ishak...
nak lagi bengkak tekan atas gambor..

kite mengaku ummu..sekarang ni memang kite tak reply komen2 insan2 yang salu dok komen entry kite..
kite rase cam bersalah jugak..
kite dah agak dah..ade ye yang akan bertanye..lambat laun je..
terime kaseh ummu...kite sebenarnye bile jer tengok komen korang kite rase bersalah gak kalo tak reply..
tapi kekadang kite terpikir kalo kite reply korang bace balik ke ek???
dah ummu tanye kompom2 ader yang bace balik kan..
sekarang ni disebabkan line internet kat kampong kite ni..
bersifat ciput cedut cakit cibu cari cebab certertun cubang camban cepas ci ijat cencing...


antare cara kite berblog..korang tinggal je komen kat entry kite..
kite akan terus terjah laju2..selaju si ijat mase nak terkucil berlari lari ke tandas..
tak kire la kite dah ramai peminat ke..takder peminat ke..
tapi dari awal kite berblog cam tu le gamakney care kite..
keme pulak macam mane???
tu antare care kite berblog..care orang laen kite tak tau la pulak..
tapi tengok keadaan la..kalo line kite ibarat
kudaku berlari gagah berani..
lagi laju la kite terjah korang..sampai berguling guling..
ape pon kite akan cube baiki  diri kite dari semase ke semase 
kite akan cube jadi lagi swiit....
lagi romantik..
terima kaseh ummu....


ayat bajet insap..mood maulidurrasul nasyid hijjaz..




bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Syat0za said...

ceyhh.. ayat :D sabaq2 ^_^


weyh, buat la shoutbox :(

Hafriz Mohamad said...

alahai...
hehe... smpai cmtu skali plak..

C I K . F Y Z A said...

relax la encik JIJI YU...
semua org ada pendapat dan cara masing-masing...
ta mo emo ahh.. buruk muka tu mcm ciput cedut cakit cembelit je..

niesz said...

hehe..chill :) xpe, nnti line ok ley BW kan..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kem salam kat ore kapung deh;)

Intan Izzatul said...

xmo sedih2.. chill saja!

ika said...

kite komen nih . hak hak . shuke r . rashe cam mude ckp ceni . :D

skandaLdariLangit said...

kite rasa kamu mula tak reply sebab byk sgt. ape kate kamu reply yg soklan je. lg bgus kalo reply kt page org yg tanye tu. ye tak?

Amira Naddia said...

oi boipren
aku terjah blog org yg komen
lau rajen reply la
sian member majok
ko g la pujuk die weh!

Ummu~Ishak said...

adoi la ji, supo mama kat suq dah i suko maley ni baco entri u, haha.

siyes malu u mention nama i gitu gaye nye. ruh ramses ba'din alasyan ana maksufah :p -leih ramses?- ntah tatau

takde murka tara mana pun, syg lagi ada, huahuahua

**i mmg jenis akan baca balik komen yang i tulis kat mana2 blog, nak tau apa respon dari owner blog

ika said...

jiji, tetiba aku pulak yang rasa bersalah. ko slalu komen entri aku.
aku je pemalas nak komen entri ko.
mane idoknye, satu ari berpuluh entri ko apdet.
tak terlarat mak nak bace. mueheheh.

TunTeja said...

haisshhh...sape kate takde orang bace balik! ade je :)

tapi mase penentu segalanye.eceh!
hahaha..kadang2 bile da sangat2 busy tu memang tak sempat la sangat nak mereply kan? tapi dalam hati tu nak reply.nak reply! eceh ;)

Capit said...

Haha.. Camtu pun boleh ke der? Jom la terjah menerjah..:)

puteri ain said...

sabar la..chill je..
nanti bile line semua dah ok..terjah semua..balas kunjungan semua orang..:)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

wahhh line kat sni pn mcm ciput cedut certelan cici calsu. muahahahaa.

aNnE said...

kah2 padan muka . hahahaha

anne reply kalau ada masa lapang . hehe

echah mashuri said...

mmg akan baca balik komen tuh.ehhee..sbnrnya lama dh prasan.tp phm la demo bz.keh3

aDieyZa said...

aku mmg rajin baca balik komen tuh.. sbb nak gak tau apa jwpn owner blog tu sndiri.. tp bila owner x reply, anggap jer dia bz or xsempat reply lg..

Ina said...

muahaha..sian jiji..ala kenkadang line pun tak ok...macam aku..mmg jarang baca la...kalau orang komen kat blog aku..mmg conform aku reply..aku tak sefofular mu jiji..
p/s: kita tag awak..jangan marah..senyum je

http://inanazir.blogspot.com/p/segmen-senyum-xnampak-gigi.html

nuzul said...

ho..ho..ho.. *sile reply*

bun said...

hahha
sian

tapi law aku memang bace balik
tak pergi kat blog die

bace kat yahoo mail aje

d_LA said...

aku rs aku gitu gak la..tp aku reply just lambat sikit jer sbb aku nak gi komen kat blog org dulu..tp aku x sepemos mu kot ji..xde org mrh pun kat aku..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved