padah DSLR

ini lah padahnye bile bagi aku pegang kamera bermuncung mase gotong royong pagi tadi....ataupon name saintifikisennye.
DSLR..aku bukannye ghety nak shoot gambor..tapi alang2 dah pegang benda tu..terus je buat2 terrer..rase megah tak bertempat..  ni first time aku menggatal nak wat entry masokkan gambor bergambar gambar..(maknenye banyak gambar)..tak penah2 aku buat ni..layan je la eh..mane2 yang nak termuntah ke..rase cam nak demam tgk gambar2 kat bawah ni..takpon tetibe rase meroyan aku nasihatkan korang..bace yasin dan ayat kursi sebelom tengok gambar2 dibawah..dah habes tengok tu..
sile bace tasbih kaffarah..

mane2 yang pandai maen tekan2 DSLR tu..
terime la aku jadi anak murid korang


tengok je la korang tau..

student mithali tahun sudah

cubaan membokeh..tapi aku rase tak jadi

macam kaum bajau je die ni

bile cikgu lebih2 buat keje
aku dan ijat tercinta..

ijat mat bunge

ni bukan tukang kebun sekolah..ni student2 aku

yang bertopi tu pengetua
mane korang nak cari pengetua camni...sebab tu aku suke pecah masuk maen internet kat bilik die..
gotong royong la konon

pehal budak ni cam teruje tgk aku





bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

PutRi_nAdiA said...

hahahaha,, me first comment... suke blog anda,, amt sempoii+++lawak skali,,
:)))

nur aisya humaira said...

gambr menceritakn segala...:)

Anisa Hang Tuah said...

ustaz dan pengalaman dslr nya
ehee
nice photo la ji..

Amira Naddia said...

ko ckp budak tuh cam kaum bajau??
aku gtau mak die!!

Hanis MY said...

comey gambar srupo pro la ji!

A.s.t.i.n.a said...

hebattt pic2 ni Ji!

Ain Zulaikha said...

ada apa ni?

Nurul Afifah Addnan said...

semart.!

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

gotong royong maulidur rasul kan.
hahaa comel je ijat tu. bunge2 lagi uuu.

za petrelli said...

gambar ini ada makna.. sungguh

Ummu~Ishak said...

mananye muka ijat yg tercinta tu.apesal main susup2

**jiji sudah tidak mereply komen setelah peminat semakin bertambah -murka-

Cik Eliza said...

hahaha.

semart jugak lah picture nye,

not bad!

llalalalalalala~

puteri ain said...

nice pics !lawaaa !...:)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

cikgu jiji..
wahh, promosii gambar ehh?
laku dh budak2 tu nantii dh kena pamer.. 1 dunia nii tgk! hahahaha..

niesz said...

cantik nye. teringin nk ade DSLR!

skandaLdariLangit said...

cikgu ke?

skandaLdariLangit said...

macam muda sgt lagi je nak jd cikgu..

skandaLdariLangit said...

la.. kite ingat 25 ;p

baru posting ke? skolah rendah?

aDieyZa said...

muka ijat x clear.. sila ambik gambar ijat yg lebih clear k..

tulus sweet said...

bagus2.huhu
sometimes kalau kita letak objek picture kita tengah2 boleh nmpk dull.macam morning glory tu...

Kancilbiru said...

pandainya ambil gambar...sy tidak berbakat macma ni...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved