enphone korang betol2 original ke..cikai je..

 
 
kecintaanku
torai cek enphone korang..tak kire la enphone tu orang laen yang kasik ke..
korang tapau kat mane2 ke..janji enphone tu korang gune..torai cek..enphone tu camno kualiti die..cam enphone aku waloupon die dah kemalangan berkali kali..tapi dalaman totap teguh dan utuh..biasernye kalo enphone tu memang barang2 yang betol2 dibuat mengikut acuan dan mengikut jalan yang lurus lagi benar...memang leh tahan lame la jawabnye..terbaek dari perladangan le...

camno nak cek enphone korang tu..tak kire la jename ape enphone yang korang pakai..
norkiah ke..sony ereksen..i-pown ke..
ni ialah care yang benar dan bukan ajaran sesat..

tokan no *#06#
kalo dah takley tekan tu..korang flushkan je enphone tu dalam lobang jamban..
dah tokan no tu..die akan kuar cam serial nombor...
sumer sekali ade 15 nombor..cube kire dengan kanta pembesar kalo tak caye..
contoh eh..
353964013017868


nampak tak nombor yagn aku besorkan ..aku siap peritamkan lagi nombor tu..itu ialah nombor yang ketujuh dan kelapan..dan nombor tu la yang akan memberitahu korang same ade enphone korang ni..barang baek ke tak....

- IF the digit number Seven & Eight is 02 or 20 that mean it was Assembly on Emirates which is very Bad quality :(
- IF the digit number Seven & Eight is 08 or 80 that mean it¢s manufactured in Germany which is not bad
- IF the digit number Seven & Eight is 01 or 10 that mean it¢s manufactured in Finland which is Good
- IF the digit number Seven & Eight is 00 that mean it was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality ... make sure ur hphone is under this no.
- IF the digit number Seven & Eight is 13 that mean it was Assembly on Azerbaijan which is very Bad quality and very dangerous for health!!! 
 
yang ni aku kopi pes dari blog mat salleh mane hentah.. pandai2 le korang lakuakn terjemahan mengikut kesesuaian minda dan pikiran korang..




bukan sekadar omongan kosong

20 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

seetttttttttt~

henset yuyu tak orii! puihhh!

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhh! ori laaa ^^

Syat0za said...

alaa, x baek punyee~ >_<" lantaklah! asalkan tepon..muahahah~

akU GaDis said...

x kisa asalkn ley pakai,, ki3

aku punya ori!=P

sicomot-comel said...

knape aku punye number xde pown tersenarai???

03 ??
ori or not? huhuhu

ieka darlink said...

aku punya 03 weh. camno tu?

Afikah Aziz said...

ika dh pnh buat la....jiji lmbt hehe....tp ika punye 03 xde cmne eh....sob3x

aLya said...

waa..enset alya ade button rosak..xleh nak check..haha
lagi cikai.. :)

Fahqirra said...

qira punye 00
0^0

Cik Eliza said...

kalau 04 ?????

haduiii,
hahaha

ori ka takkkk???

KUREKURE COMEL said...

33sekupang....ori mari...hehehe

bun said...

ek,aku punye pon 03
siap kire 123456789 kali taw

DuD said...

aku pun dgn segera mengecas enset yg dah mampuih dr tadi... semata2 nak on semula n cek apakah status enset ku...............OMG 00 meaning the best mobile quality...lalalaa

alexa yussida said...

yeayy ori..teheee...ade lak cmni ek..

miszlullaby said...

yeayyy..00!!!
=D

chiLleD...!! said...

ops..03 msuk grup mana lak??huhu

wawa meiko said...

enset gua 03 beb! tak ori keerrrr ? OMG! Hahaha

DuD said...

mana kedai ko beli tu wawa??

deeya said...

kalau 30 ??

Cik Ladies said...

CL pun 03 jugak niey.. Sony Ericson.. err.. kalau 00 best quality.. 03 lagi best daK?? haha..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved