mencanak nafsuku



meh gua story geli2 kat lu..
tadi gua ditugaskan sang pengetua menghantor bebudak uzur ke klinik..macam biaser gua mesti pau kete cikgu2 yang cermin dah tinted kaw2..senang gua nak usha mane yang patot...gua laju2 bawak bebudak pergi klinik..mate gua liar melilau ke kiri dan ke kanan...

tetibe mate gua dapat tangkap due orang orang...yang sedang menunggang motor secare berhemah..padahal moto die berkuase tinggi..tapi berhemah bebeno pembawakan motor tersebut...due orang orang tersebut amatlah berlainan jantinanye dari pengamatan gua yang penuh teliti...tetibe gua rase cam bernafsu..

ni2 klimaks citer gua..
macam mane gua tak bernafsu..due orang orang tersebut gua tengok seperti katak dok tengah mengawan..bertempek ibarat wujud satu kuasa tarikan..dah tu pulak orang yang dok kat seat belakang tu dah tertungging dah oit..dah tu pulak siap nampak seluar dalam bertali..make normal la gua katekan disini..nafsu syahwat gua tetibe meronta ronta..dah manusia normal..yang si awek tu kalo setakat naek honda EX5 cabuk takyah la nak menunggeng2 cenggitu..bukan nye lu naek motor valentino rossi ni...

gua terpikir..kalo gua yang tengok dengan pandangan sepintas lalu ni  pon dah bernafsu..macam mane pulak la si pembawak motor tersebut..??

gua terpikir..beberape spesies penunggang motor yang menunggang secare double tapi berlainan jantina..

pertame:biaser kalo dah ghupe katak mengawan tu..dok berhimpit sampai setan pon dah tak tau nak dok celah mane..kebanyakannye mereka ialah pasangan kekasih..

kedue:kalo naek motor tapi yang pompaun tu dok jaoh2..tak sentuh pon laki2 yang bawak motor tu..kemungkinan itu ialah adik beradik..ataupon sepupu sepapat...

ketiga:kalo naek motor dok rapat2 jugak..tapi takder la macam katak mengawan..pasangan tu dok rapat geli2 gitu je.rapat2 sopan gitu.mungkin mereka ialah pasangan yang dah berkawen..

deorang2 yang dok naek motor cenggitu ghupenye memang boleh menjadi salah satu punce kemalangan jalan raye..anda setuju atau tidak???



bukan sekadar omongan kosong

46 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

istigfar ustazz ^^

KUREKURE COMEL said...

hahaha...sempat usha ye....

tp kalau dlm keta lg teruk woooo....
pernah follow....ingatkan sorng je...

skali berdua...perhhh...paham2 je la...hahaha....

bun said...

ustaz!!!
tak bek tengok usha2

len kali potong je,ceramah sikit
tak malu ape?

FariehanIbrahim [LBC] said...

adeh! sempat lagi duk usha tuh,
ank murid slmt smpai klinik tak? haha!

stuju2, tu slh satu punca kemlgn jln raya. ^^

Naddia said...

stakat tali spender tu ko da tak taan ke? nti aku pos jiran aku punye g-string nk? corak kulit harimau

KHRLHSYM said...

mungkin kerana perempuan tu takut kot. haha.

d_LA said...

peluk kemah keming tu sbb takut jatuh kot..sakit nt abih geloyok kulit..tp kam, ms tgh mkn pun leh nmpk spender..ms gi kl aritu selamba je mkn, spender pun ternganga skali..haha

bedpet said...

ceh. selekeh betul naik moto mcm tu. huhuhu

KuNanGKuNanG said...

he3...bukan main lg ayat ko ye..jgn ko yg syok dok tgk pastu ko plak yg lalai memandu dah la ye...

Sricahaya said...

kalau canggitu la rupanya..mmg la byk xciden akan berlaku..setan pun tak tahu nak duk celah mana yer..hehehe

Ummu~Ishak said...

memang kompem punca kemalangan jalanraya

parah lagi jadi punca kepincangan akhlak dan sahsiyah muslim yg lain

jaya jr said...

haha,setuju2x..
sebab tu laa mak bapak tak brape nak belikan anak-anak motor..
jadi hal laen pulak atas motor tu..
klo beli pon lepas anak nangis sepak2 dinding..
kui3

Anisa Hang Tuah said...

klau naik mototr,
berpasangan.
si lelaki mengenakan sweater terbalaik,ape maknenye eyk.
kahkahkah

HATYCIKNUURUL said...

setujuuuuuuuuuuuuuu,..kmlngan jlnrye bg katak2 mengawan tu dn kmgkinan beso yg mmndu di blkg,.

astgfirullahalazim ustz jiji,bwk besabo ye,.isshh3,wajib kwen dh ni,.haha

kiera'sakura said...

baek ko samak mate ko tue...hohoho

unieMARKS :) said...

yaaap setuju ! . macam jiji yang kusyuk tengok siorang tak fokus jalan ;p

~nadyahoney~ said...

stuju sbb pemandu motor mgkin xleh fokus time bwk mtr dah

yad'z said...

hamboiii ko meonnn... bawak mengucap derr... ahahaa.... aku penah gak naek motor ngan dak laki dalam keterpaksaan.. ahaha... bermeter2 jugak lah jarak aku duduk.. wakakaa

alien said...

xrimas ke duk moto rapat2
iskh3

echah mashuri said...

haahha...time xhalal tuh yg duk bertempek yang ampun.

C I K . F Y Z A said...

eden naik moto jauh2 je...

Epal Hirata said...

halamak...kurus pose..ekh,ustad pose ke hrni?

pengajaran : toksahlah nk tyg2mnde cenggitu ye dak?wat mjatuhkan air muke senirik je

tulus sweet said...

lamanya tak singgah sini.......

gadis kepastian said...

ahakzz stuju2....p an aq law nek ngan abah aq kew adik2 aq lagi la aq nak dok rapat siap pelok ag sbb time 2 jew la aq nak pelok lagak macam xmalu.,.,,.....law time raya2 gitu xmo r pelok2...hahaha

.::piNk PolkaD0ts Cott0n::. said...

owhh nak kata pasal kemalangan jln raye upenye...ermm betul jgk..mana tak nye kalu mata tu dh melekat terarah ke situ jep...citer kt belakang kita, tepi dan sudut2 lain tak dihiraukan dah..termasuklah student yg sakit tu..lagi kesian kt depe..haha..wuishh bahye neh ustaz..wuwuuwuu..

ieka darlink said...

sakit jiwa betul aku kalo nak komen blog ko ni mesti dah last last.

betul la tu. aku penah nampak pompuan lawa naik moto ngan laki tua.
renggang gila duduk.

kompem bapak dia. hahha.

aLya maNip said...

betul2..hilang konsentrasi org yg bwak moto kalo rapat2 sngat duduknye..hehe

Cik Eliza said...

hahahahhahahhaha !

betul , setuju ,

peratusan kemalangan meningkat dengan adanya adegan seperti yang di nyatakan,

;p

solo molo said...

b0le menyebabkan pemanduan pemandu laen tersasar !!!~

skandaLdariLangit said...

sakit baca entri ni. lagi sakit baca tajuk entri =="

Miss Yaty said...

yaty pun malu tgk gelagat kapel yg naik moto rapat cm tu..astaghfirullah..

err jiji, nak tnye font kat entry jiji ni memang buat kaler itam ke sebab nak kena highlight baru leh bce entry...

atau mybe sebab bb yaty yang prob?

puteri ain said...

eh eh..jangan tengok benda macam tu...

mungkin mereka pasangan bahagia yang baru kahwin dan terlalu romanti..(positif ) haha

puteri ain said...

eh eh..jangan tengok benda macam tu...

mungkin mereka pasangan bahagia yang baru kahwin dan terlalu romanti..(positif ) haha

azi nur said...

haha...ustaz dah semput ke..kehkhee

aliza said...

leh menyebabkan pemandu tak konsen kalo namapk camtu.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

setuju sgt !

putri noor syamimi said...

salah jiji la sebab usha! hahahaha! :P

intan.maisarah said...

tak pasal jadi katak
~.~"

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nasib baik budak yang ade dalam kete tu tak jadi 'mangsa' nafsu ko..:P hehehe

niesz said...

kasi hon je moto tu, geli betul la, sempat lagi buat freeshow tgh jln..

aiman said...

ai.pndang sekali tapi lama ke ..byk2 kali ni.. aihhh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mereka jd katak..org yg dlm kereta nafsu mencanak?hahaha

vampire's lovex said...

setuju !! pemandu kiri kanan x dapat fokus sebb stim tgk org sbelah. (atas moto tu)...


pastu,org yg bwak moto tu pon x leh nak fokus sebb stimboat.

Zue Cancer said...

hohoh......berani ko post entry cenggini..hahahhaha..baru aku tahu rasea ko.seb bek aku naik moto ngan ppenoh sopan dan santon :P

fadhdeela said...

aku ingt ko terangsang ngan dak sek ko..ish2 wat suspen jer la jiji nie.. :P

Meh sini: Video: Nasib Janda!! 18sx

alexa yussida said...

jaga mata ustaz:P

tak suke naik motor lagi2 kalo ngn adik laki atau abg,bawak mcm hape,mau melayang kite kat blkg =.=' naek keta gak la slmt sikit rasa..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved