misi merebut anugerah

 
 
 
 
 
hari cikgu berape hari bulan eyh???
tak sabar2 dah rasenye nak sambut hari cikgu sebagai seorang cikgu yang beribawa..okeh tipu..tak beribawa sangat..
 
sambil2 lepak kat umah member aku lepas habes kerje..tengok ade pingat kebesaran tergantong kat almari die..sekali tengok kat pingat tu..termaktub di situ..
anugerah guru macho...huh..aku tanye die.ni anugerah apekebenda cenggini??
die gitau aku..sekolah kitorang memang ade spesel award hari guru2 nanti...
anugerah guru mithali..(yang ni aku taknak..serahkn pada cikgu2 yang berumur le)
anugerah guru lawak gile(yang ni aku ragu2..)
anugerah guru sporting(yang ni aku nak)
anugerah guru macho(yang ni aku nak tiga)
nak reka satu lagi anugerah..
guru geli2..
 
jadi mulai pagi ini..aku akan berusaha untuk merebut anugerah2 tersebut dari pemegang2 augerah yang telah lupus..eh lepas..tak kire la aku akan mempergunakaan beraneka cara..kalopon perlu menggunakan kekasaran..maupon merasuah para pelajar.. ataupon aku akan menggunakan teknik bergeli geli dengan para pengundi..

yaaa..mulai pagi ini..aku akan ke sekolah dengan pelabagai perancangan untuk meraih undi demi mendapatkan anugerah2 tersebut..hadiah hari guru aku taknak..

aku akan upah si ijat..si abu..si din beramboi and da geng suh kempen bagi pihak aku..aci tak cenggitu???




bukan sekadar omongan kosong

21 comments:

aliarosli said...

amboiiiiiiiiii
sejak bile pandai merasuah nie???

pukoi kunk

aliarosli said...

amboiiiiiiiiii
sejak bile pandai merasuah nie???

pukoi kunk

len kali ajak sekali
nak gak anugerah paling cun + comel
nak 10

d_LA said...

haha..kalo ade award cikgu geli2 mmg aku vote tuk ko

CGG said...

bagus..
smgat gini la yang terbaik!

heheh..
akak doakan kamu

echah mashuri said...

ahhah..menggunakan student utk kpentingn sendiri memang perbuatan yang kejam.

KUREKURE COMEL said...

hahaha...tak aci...tak telus...
pandai na...hehehe...

Afikah Aziz said...

hamboi2...nk merasuah bagai huhu ;p

jiha azli said...

salam cikgu comel. apa yang dimaksudkan dengan popup comment? tak paham lerr -.-"

:: noremy bte rahmat :: said...

hahahhaha...

1st time dgr ada anugerah guru macho

Ummu~Ishak said...

rakus tul ko ni ji. semua anugerah ko nak bolot

tapi aku akan undi ko, muahaha

**kene deftar undi tak?

Qaseh dalia adelia said...

kalau saya jadi anak murid cikgu awal2 syg tak afundi haha

yad'z said...

ahaha.. undi meon.. undi meon.. lagi satu kene ade anugerah cikgu paling sengal... kompem sepuluh die bagi... ahaha

KuNanGKuNanG said...

gelinye aku...kui3..

KatekateKite said...

hahahaa.... aje boleh!... =D

Faaein Himura said...

aku nak wish skang lah.. walaupun agi takut terlepas plak kan...

selamat hari guru untuk cikgu jiji..

Faaein Himura said...

*walaupun tu sebenarnya aku nak taip.. "walaupun lama lagi"

menunjukkan keyboard ni dah makin nazak.. bnyk perkataan tak nak keluar dengan betulnya.. cesss...

kiera'sakura said...

jiji... hadiah ko dpt time hari guru nanti bg aku klu ko xnk...hehehe

Cik Jari said...

haha..dah tak lama dah hari guru...
moge menang adiah moto..

YaNa said...

perghh,,men rasuah nmpk...hehe..

MerLe said...

haha..bleh plk gitu..sy x sempat nk smbut hari guru kt skolah sbb bln 5 dh kna msuk mktb smula..huhu..

alexa yussida said...

hahaha anugerah cikgu gila award..mahu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved