nasyid

“cikgu2..masuk pejabat kejap”

buat pertame kalinye penolong kanan sekolah menjemput diri ini untuk melepak lepak dalam pejabat beliau…gile bangga oit..bior dalam ati berdebor debor kot2 kena soal siasat kes aku merempit melintas kereta die dengan care yang cukup “bersopan”…

“saye ade tengok resume awak..ade sijil pertandingan nasyid peringkat negeri..johan lak tu..ade bakat ek..camni.saye nak mintak cikgu jadi penasihat kumpulan nasyid sekolah..buat pertame kalinye sekolah ni akan wujudkan satu grup nasyid..amacam”

aku menganggok lemah…pehal makin hari makin banyak keje plak ni..nak cakap tak sanggop penolong kanan tu bekas cikgu aku mase aku memude dulu..memang die tau le perangai aku camne.




bukan sekadar omongan kosong

22 comments:

Nurul Afifah said...

haha..nasyid..xsabar nak tggu gmbr~

ch!natsu said...

wah2~ lehla wat group satu pasnie..
diketuai oleh enche jiji.. gud2~

Hansyirah Takezur said...

cayalah ore qlate! vesatile! haha..^^

Ummu~Ishak said...

cikgu tarannum syeh

kechixx said...

masa kechixx dulu dulu pun selalu jek masuk pertandingan nasyid..best!;)

bunga said...

banyak keje..bila iklas insyAllah banyak pahala..hehehehe..

pe pom taniah jiji cz menang contest..

DuD said...

jgn tipu bole x?? muaahahahaa...

Ieda Al-Habsyi said...

auuu! nasyid tu nanti qalqalah jgn lupa, hahahah! :)

kiera'sakura said...

tahniah untuk anda... hihihi

Jiji-Fify said...

huiyooo dapat job nasyid bro!! boleh ganti maher zain! ;D

sissyira said...

salam

tabik hormat,,

saya yang menurut perintah


kesian kan...jadikan ia amanah bukan beban..

A.s.t.i.n.a said...

Boleh saya jadi SOLO cikgu?

mia said...

woo..terbaek ni cikgu..johan nasyid tu..hehee..saya blajar smthing arini..jangan letak sijil johan nasyid mse hantar resume kat pengetua nnti..hhohoh..kalau tak, dapat keje jd jurulatih vokal pulak kot..baek, sy ingat tu..hahaha

take care cikgu..

Zue Cancer said...

hehe..ok la tu....aku dulu tak ley nasyid..sore pompuan aurat hehhe

weh ko makan ape je time ko dayet?

echah mashuri said...

pehh..nanti bior ijat jadik solo.kuang2

Jannah Miho said...

perghhhh..nasyid...ta boley blah..hahahah

putri noor syamimi said...

ahahahah..
tambah kojo laie~ :P

Afikah Aziz said...

wah nasyid...suke2 hihi

CGG said...

waa....
cgg tak shabar tggu update dari kamu

sicomot-comel said...

peeewitt...!
org melombong terer nasyid maaa...
hahahaha

KUREKURE COMEL said...

perhhh..nasyid tu..

mesti ijat jd solo kan...hehehe

MerLe said...

wah~ kire sora best la ni..try test skit suara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved