orang utan oit

member sentap:”oit ji..cube ko tengok iklan ni..harian metro dah sampai ke sabah…tempat aku terberanak tu oit”

aku dok tengah menyantap:”ha’ah kan..aku pon mane la tau bile mase pulak paper tu sampai sabah..(macam lari tajuk je aku menjawab soalan die)”

member sentap:”aku sentap kot tengok iklan ni..hade ke die tunjuk sorang manusia dok bace paper pas tu orang utan dok maen kayak..hape die ingat orang sabah ni dah beghupe orang utan ke dok wat iklan camni..sentap tol aku..sentap jiwa rage ni..”

aku dok tengah menyantap:”minggu ni serase rase aku ramai bebeno geng2 kite yang sentap..hape ni minggu PMS korang ke hape…cube la ko berpikir secare positif sikit..die tunjuk orang utan tu nak gitau orang2 laen..yang orang utan kat sabah pon gheti je bace paper..tak ker maju tu…”

terlopong sambil laju2 habeskan air suam…




bukan sekadar omongan kosong

17 comments:

puteri ain said...

haha..minggu touching sedunia kut..hehe

KUREKURE COMEL said...

gile...laki kena PMS...kihkihkih...


nak tunjuk org utan tu jenis yg penuh ilmu didada...hahaha...

Hanis MY said...

pestaim tgk demo sentap ni weh hehe...sentap2 pung naka...

ho las amor2 tu bahaso rosalinda sajo jah nok bg feel romantika gitiew kekeke...

sicomot-comel said...

orang utan pun dah maju..

naseb baek org utan tu lum wat blog,law tak,,memang peminat fanatik kaulah !


hahahahhaa

Ummu~Ishak said...

ko salu pakai ayat2 comel la ji

haha

skandaLdariLangit said...

dengan ak skali ko kata sentap kan? haha

nurul lalala said...

maju org utan sabah..pandai bace paper..hehe

Naddia said...

arnab aku makan paper tak kecoh pon..

echah mashuri said...

har har har ;p

Hansyirah Takezur said...

bakpo ado 2 jiji post ni? hehe..

erk, PMS?? xbetoi ka??

maju dah org utan skrg, homo sapien pon maleih nok baco paper ni..

Ieda Al-Habsyi said...

sebbek org utan tu yg tak sentap, hahahaha! :)

mia said...

mantap yu!

tetiba ngeri bila pk sabah n sarawak kekurangan guru da sekarang..aigoo..

Cik Eliza said...

hahaha,

dunia dah maju ,

orang utan telah mengatasi kemodenan manusia,

sila tabah,

haha

A.s.t.i.n.a said...

Dorang punye minda cetek tu Ji.. maafkanlah...

Miss Yaty said...

betul2..setuju...iklan skrg memang mendalam sgt makna nye...

kadang2 smpai kan ada yang terselit lucah tapi yang pelik org atasan buat2 tak paham..haha

fadhdeela said...

iklan tu bgtau org utan pun pandai memmbaca! diaorg g sekolah hihi

Meh singgah: Anda Stress!! Meh Baca nie!!

kiera'sakura said...

aku pown nk sentap ngn ko gak blh ji? hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved