indusetan....






semalam sebelom layan match barca VS arsenal..aku tetibe je terbukak channel cite indusetan..
layan jugak oit citer tu..sampa member aku yang sentap beramai ramai tu terbahak bahak sampai terjojol anak tekak..tapi aku tak paham hapekejadahnye lawak citer indusetan..
dari dulu sampai sekang aku rase cam aku tak berape nak kamcing ngan indusetan ni..
kekadang orang tengok cite tu pon sebab heo ngan heroin die lawo kemain kan..sebab tu la ramai bebeno anak gadis negare kite terpikat nga mat2 bangla..
yang kitorang lelaki tanah malaya ni dok tersadai kat tepi je..

-kebanyakan dari rakyat kite ni tengok citer sebab hero nga heroin citer lawa2..cun2..
paham ke tak paham jalan citer belakang cerita la macha..periti zinta lawa jugak..

-kekadang ending cite indusetan ni memang kite dah tau dah..kompom2 epi ending..tapi layan tetap layan..

-aku tak pernha pulak tengok dalam citer tu pelakon2 deorang berlatih menari bagai..tapi ile tibe je part nnyanyi..kompom satu kampong takpo sebandor sume pakat ghety menari..

-watak antagonis..(hambek ko nak..bombastik rasenye bahase aku)..watak jahat dalam cite indusetan ni kekadang 18 bijik cerite die je la yang jahat..

-last sekali aku dok perati..anak beranak deorang suke sangat dok dalam satu rumah yang besor ibarat kandang ternakan kambing tapi tak timbul pon syak wasangka..hasad dengki dan takder pulak yang merancang nak menggulingkan tuan rumah tersebut..sungguh harmoni..

ni pelakon indusetan jgk ke
kebanyakkan pelakon pompuan indusetan memang seksi woooo...maunye ilang rase ngantok kalo layan malam2 bute..leh terbatal aer semayang nengoknye..




bukan sekadar omongan kosong

28 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tgk pelakon sampai nak batal air sembahyang...huhu.hebat pelakon2 ni

DuD said...

sll aku tgk cite indusetan ni ppasal kena paksa je..

skandaLdariLangit said...

damn! sirius lupa ada game tu! urghh

Azie Azra said...

jiji. aku tak sangka ko gatai cmni.waawawa.tutup mata weh.adeeh

sicomot-comel said...

weyh ji !

entri kali ni,ko mmg typo ar bro..haha

aku suke giler shahid kapoor ! Hensem ! wakakkaka

A.s.t.i.n.a said...

Ya Allah.. sampai pelakon Industan pun tatauuuu..

Encik Psychopath said...

kenape ko panggil hindusetan ?

putri noor syamimi said...

sebab hindustan macam fantasy, fantasy kan kills reality~ :P

Jannah Miho said...

tadi aku ingat indu yang setan..rupenye hindustan....

HATYCIKNUURUL said...

sampai boleh terbatal air smbhyang??,..ishh isshh ishh,..bahaye!

bun said...

erk,apakah???1

echah mashuri said...

yg tak menahan time nnyi sempat tukor2 pakaian.adoii.huhuh

maCy said...

cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)

h A n Y S said...

sampai blh terbatal air smbhyang? perghh...parah..parah..haha

Ummu~Ishak said...

insapla ji, habes pahala duk tasmi' ijat hanya kerana melayan nustan malam2

KUREKURE COMEL said...

perhhhhh...layaaannnnn...hehehe...

Zue Cancer said...

batal air sembahyang??ops...bahaye ko ni hahah

jom tgok entry aku ni

http://onlymezue.blogspot.com/2011/03/10km21kmjom-lari.html

Miss Yaty said...

tu tak masuk tang lagu industen orang duk hafal dari awal smpai abis...

err kwn2 miss yaty ramai le minat induten smpai hafal lagu...

miss yaty tak termasuk ekkk...haha


tapi..minat SRK! haha

Miss Yaty said...

err jgn tgk la kalau smpai batal air smyg..ish3 =,=

Naddia said...

2la weh..tang tibe2 bley menari satu kampong tuh yg paling aku heran..

tak penah kenal tetibe leh tau sume steps

wawa meiko said...

Aku layan cter indusetan yg duluq duluq jeh . Skg punya , hampeh :P

alexa yussida said...

amboiii smpai batal air smbhyang tuh..!
kalo kat umah terpksa mngalah n tgk bila baba yg pgg remote..die sgt suke cite hindustan esp cite lama2..*.*

MerLe said...

jarang tengok..xminat sgt..tp klu ada,tengok jugak..hehe

Nica said...

NICAA TAG KAMU!

Hansyirah Takezur said...

tu laa.. siap guling2 kat bukit laa... ce realiti wat camtu.? abis birat laa badan.. haha..

kiera'sakura said...

x abih2 ngn awek rmbut perang die tue.. hahaha

d_LA said...

bek ko lyn cite ijat je jiji..konpom x batal air smbhyg..haha

Cik Eliza said...

apo kono lah layan industan, haha

bahye-bahye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved