umpama dugung tertimbus..








 salah satu permainan yang akan memberikan impak yang positif kepada pemikiran kite..
cer maen kalo tak caye..mesti korang rase cam dok dalam kubur gitu..siap tersedak pasir lagi..
dengan otometiknye leh jugak ingat2 kan mati yer tak..




bukan sekadar omongan kosong

44 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

KITA BAKOOOO KITA BAKOOOO!

aliarosli said...

adoi,seram tak?
seram tak?

SiS NaD said...

eRR... Ni 'TeST' uNTuK Ke aLaM KuBuR Ke? HuHu!~ (^_____^)V

Anisa Hang Tuah said...

seksinye
:)

~ Miss PIJAOSIX~ said...

mcm tak sanggup nak main mcm nih...hhihiii

ain said...
This comment has been removed by the author.
ain said...

PBSM / St John dok sebelah x?hu3

NOOR FATIN said...

mata dan mulut dia mcm mana? haahaha!

hqfizulhqkim said...

omg.haha

... said...
This comment has been removed by the author.
... said...
This comment has been removed by the author.
... said...

as salam..
macam fear factor dah ni.'ni event apa ni cikgu?
huhu..

betul2. ingat mati tu..
er..takde protection?
selamba je siap tunjuk simbol peace

@_@"


makanan boleh buat apa/

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

takmo la main cam tu..takut

KHRLHSYM said...

power dorang ni. suka makan pasir kot. hoho

kiera'sakura said...

aku xnk... takut....

skandaLdariLangit said...

dasat ni~

KUREKURE COMEL said...

adooiii....mmg takde kerja la ni...

nak lg ekstrem...timbus satu badan...baru mantop...kihkihkih..


kalau mina kena timbus mcm tu....sure semput..hahaha...

aiman said...

kita lak riso di buatnya..:)

puteri ain said...

tak ada mainan lain dah ke nak main..haha

ieka darlink said...

jadah ape ni?

Epal Hirata said...

aduhmak ustaz..mse sy kecik2 xde permainan mcm ni..

yad'z said...

ahahhaa.... aku penah buat meon... mase kem motivasi... ahaha... memang sesak... seram... memang menagis... huhhuhuhu

Trah Assan said...

DASYATTTTTTTTTTTTTT! :0

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

huishhh ?! sgt berinspirasi ! hahaha

Ummu~Ishak said...

uii adik, akak tak ajaq hang main pasiaq lagu tuu

azi nur said...

hohooo dasattt!

suziesanji said...

scary a... terbayang org xde kepala...
argggggggghhhh.... jgn kacau a.. shuuhh22

echah mashuri said...

ganahhh.ganahhhh

HEROICzero said...

tanam itu Fabregas!

keh3x

=D

aLieF si Muncung ManiS said...

gila ah..mesti tak bernafas....jiji tak buat ke??huhu

Naddia said...

kalo time nie cucuk montot die best gak kn?
lelaki boleh..apsal pompuan tak boleh?

HATYCIKNUURUL said...

ko ke tu jiji?,.ishh3,..muleh benapas dok tu?,.aku semput ni weh,haha,.

niesz said...

takut nye, tp betul gak tu, ley jg kite ingt mati kan..ehe..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

a,ah..macam dugong tertimbus pasir...haha..:P

piNky LuCiA said...

permainn ape ni...

intan.maisarah said...

pasir merasa laut

boleh merasa pengalaman menjadi ketam

hidup dalam pasit pantai

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nice pic
macam marah kat aresnal je..he he

erleena said...

wahh sampay cm gitu sekaly huk2

alexa yussida said...

tak boleh la nk try..tgk je dah rasa lemas...mau mati terus gamaknyaa kalu buat gak..T_T

aLya maNip said...

ni kes naya ke ape?haha

::NelyLeyana:: said...

X LEMAS KE?

::NelyLeyana:: said...

X LEMAS KE?

d_LA said...

ade yg x bgn terus nt ni..

Cik Akma said...

potensi tggi utk makan pasir. ni baru betul makan pasir ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved