ade ape dengan blog siri dua




terpikir pulak..

entry macam mane yang aku suke bace???

-aku suke bace entry yang ade bagi inpormasi baru kepada kepale hotak aku..
-suke bace entry yang ayat die agak berat untuk difahami..
-suke bace entry geli2...
-suke je bace sumer..
-hidupkan amalan membaca

entry macam mane yang aku akan bace sampai habes dari memula huruf yang bermula entry tersebut..sampai ke akhir huruf entry tersebut????

entry yang ringkas dan padat..tapi tengok keadaan jugak..kekadang aku akan layan entry2 tu sampai ke penghujungnya kalo aku ade mase dan aku rase cam bes je entry tu..kalo tak sempat pon..aku ambik isi2 penting je..contoh..entry pasal lembu..aku tengok tang mane yang yang ramai orang komen..pas tu aku akan cari perenggan tersebut.aku akan cube menghayati perengan itu...ehehe... 

 suke entry yang bergambor ke yang pucat cenggitu jer???
yang ni kena tengok keadaan gambar yang ditunjukkan leww..ehehe..

entry macam mane yang aku akan tinggalkan komen??
yang ni terkadang leh jadi isu jugak ni..

isu isunya...
aku ade bace komen sorang blogger kat blog tutt3..die cakap komen2 sekarang ni dah takder value  dah..sume mengarot..
okeh sape sokong pendapat die ni..sile cabut urat bulu ketiak!!!!

kenape die leh cakap cam tu...
aku terpikir..ade betolnye jugak ape yang die cakap tu..aku senirik pon kekadang mengarot jugak komen..kekadang komen tu macam lari tajok jerk..takpon tak der kena mengena langsong dengan entry tu..

takpon rase cam penipu pon ade gak..tak bace pon entry tapi tetibe komen dengan harapan sipemilik blog terjah blog kite balik....


korang ade tak terpikir macam aku pikir ek???
aku kongsi2 ape yang aku pikir dengan harapan korang pon dapat kongsi ape yang korang pikir jugak..sharing2 le eh...


series tak entry aku...
terjojol kematangan aku kan3...




bukan sekadar omongan kosong

19 comments:

Anisa Hang Tuah said...

terjojol mate bace entri ni
:D

epadzz zainal said...

yg penting itu bkn chris martin
ahaha

p/s: komen lari topik.
hak2

missSenget said...

penah gi blog ghost writer?

http://mybacteria.blogspot.com

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis klu baca entri di blog ghost writer...kena ligat sket otak nak bg phm..haha..baca sambil anak atas riba sure kena baca 3 kali br leh phm...mmg sgt mendalam entri dia.tp ..jgn lah kata komen tak bernilai..sis tgu setaip komen dr jiji tau

fiezah91 said...

wuuuuu!
ko nak entri berat2 ek yg menyuruh ko memikir..ko ptt baca blog gw tu.hahaha..

Cik Bidadari said...

saya terfikir cam ni gak... bila masuk blog orang caranya berentry beza... boleh bg otak baca bergerak sikit....

SiS NaD said...

uHH!~ SuMeR Ni MeNGaRuT!!!!!!!!!!!!~


HaHa!~ SaJe Je Wat GeMPaK...

ika said...

aku x kesah . org nk komen ape pun pasal blog . mmg kdg2 komen tah ape-ape . blog lawa la apela . x ikhlas tauu . x suke x suke . haha . nilai murni org berblog dah makin hilang sejak dua menjak ni . ohh plisss ! dah mcm trend plak .
*mek ko . panjang tauuu ! haha .

sakakarma said...

aku orang baru,ko pergi mana pun akan aku ikut....kiki

intan.maisarah said...

...

baca sampai habis entry jiji


aah
jiji memang nampak matang pun
(kaki kuis kuis tanah.mulut muncung)

azi nur said...

ngeee~~~


sekian... :))

puteri ain said...

terjojol otak memikirkan ni..haha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Bagi aku, komen tu penting..tak kisah la mengarut ke hape..tu pendapat orang ...so, kite patut hargainya..

*tengs eh, ko salu komen entry aku walaupon kadang2 komen ko tu terlari dari tajuk..:pp hehe

KUREKURE COMEL said...

oooo...tak baca sampai habis la ni.

jenis mina...mina akan baca jgk sampai habis...



lepas tu komen pjg2..heeeee....


tp mcm agak terasa ckit la kalau org komen just 'oooo'......

Izyan Masri said...

BAB KOMEN TU MEMANG SETUJU HABIS HABISAN.KEHKEH XD

alexa yussida said...

terjojol sampai nmpk urat dahi..kekeke

aku suke je baca smua tp kalo pnjg berjelaaaa kena cut2 gak la sikit..lagi2 kalo tyme bz..teheee:p

yad'z said...

alaaa ko memang selalu komen sengal2 n geli2 kat blog aku.. tak hade aku kesah nye pun.. ahaha

Cik Eliza said...

bernanah bacaaaa ~


hahaha!

:D

ini komen x de motif !

=.="

:P

aliarosli said...

alahai ji, yang aku nie dah memang suke komen cam ne pulak?

tapi kalau aku malas, memang tak komen le

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved