ayat cintaku untuk mu...





Walau lautan api,
aku akan naik bot kalis api untuk rentasnye,
ye la, takkan gile nak berenang kan.
lautan api tu...

Walau setinggi gunung,
aku sewa helikopter ,
ye la, nak daki mane larat.
habis terbakor kalori yang diternak dengan jayanye..

Walau duit antaran rm100000,
aku tetap jugak akan carik dengan cara yang halal
biorpon terpkasa masok contest banyak2 kat blog..
masuk GA bagai..
pas tu dapat hadiah aku gadai..

Walau mak pak ko tak bagi,
aku tetap nak jugak,
akan ku solat sunat hajat 40 hari 40 malam kat mekah..

Walau ade perempuan lain,
takkan ku curang,
melainkan die lagi cantek dari engko..

sekian..

p/s
jom tido awal2..untuk mendapat tido yang sempurna..
i lebiyu umi..lebiyu abi...
mmuuahhh...




bukan sekadar omongan kosong

24 comments:

intan.maisarah said...

chenta <3

Miss Ran said...

pcm tu pkcik mat gebu

erk lrik awek dpt bkl suami gni

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

hahahahhahaa. macam tu yeh?

tulus sweet said...

lohh....sedihnya kalau jadi bini ko.. haha ( just kidding)

NSJ3108 said...

i lebiyu umi..lebiyu abi...
mmuuahhh...

suweet~

aliarosli said...

leb umi ngan abi gak

kem salam dorang

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK JiJi...

oRaNG CaKaP TaK ReMaJa KaLau TiDoo awaL... oRaNG CaKaP La... (^_____^)V

JoM Baca KisaH BeNaR... GoSiP2!~ (^_____^)V
http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/04/oh-kisah-si-tuttt-dan-tuttt.html

Faaein Talip Roy said...

ceh.. tak setia..
nampak yg cantik ko dah de niat nak curang ngan dia.. ish2.. insaflah weh.. hahaha..

Bella Bell said...

bilalah cikgu ni nak kahwin...:)

Anisa Hang Tuah said...

rindu ayah.

alexa yussida said...

Walau ade perempuan lain,
takkan ku curang,
melainkan die lagi cantek dari engko..



amboiii....kemainn

fadhdeela said...

alamakk jiwang lak ko mlm nie..hihihi

Meh sini: Siaran Langsung Wedding Prince William

sini jugak: Comey Giler bile Siti Nurhaliza Berjoget!

liyana said...

terbaik punyer ayat..haha

MerLe said...

sangat la terbaik..terharu i~ hOho~

lea said...

Walau ade perempuan lain,
takkan ku curang,
melainkan die lagi cantek dari engko..


gile kejam...

Cik Bidadari said...

akan ku solat sunat hajat 40 hari 40 malam kat mekah..

p/s: amin....

HEROICzero said...

Walau ade perempuan lain,
takkan ku curang,
melainkan die lagi cantek dari engko..

haha itu jujur!

Azie Azra said...

Kental ah hati sape jd gf ko..xjiwang..xle survive ak

maCy said...

mengong lah jiji. isk

Cik Eliza said...

haha, semenjak due menjak nie , entri ustaz mesti adew selit2 pasal cinta, dah ada yg berkenan di hati keeeeee?

hahahaahahaha!

puteri ain said...

Walau ade perempuan lain,
takkan ku curang,
melainkan die lagi cantek dari engko..

part yang ni tak boleh go.. haha

Qaseh dalia adelia said...

AMPEH HAHA... YANG NAK USHA HANG DAH LARI LINTANG PUKANG BACA AYAT2 CINTA PALING LAST

kiera'sakura said...

lebiu kat umi gak..hehehe

**::CIKNUURUL::** said...

nak cantek aje,kemain lg,..errkkk,.siap ade word yg last tu,.haihh,.hehe,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved