gua dan fahrin ahmad







mase gua masok tadika..
gua ingat lagi...
bebudak PASTI...bagi name gelaran kat gua..
DORAEMON...
sebab gua dari kepala sampai kaki gua bulat je.debab lak tu.
gua bersabar..sebab ustazah dekat PASTI tu pesan..sabar itu separuh daripada iman..maknanya iman gua dah ader dah separuh..

gua masok sekolah rendah..gua sengaje buat muke brutal..
bior bebudak tak berani nak bagi nama gelaran macam macam kat gua..
tapi taktik tak menjadik jugak..ade jugak bebudak pompuan yang bagi gelaran..
 ARNAB DEBAB..
mentang2 le gigi kapak gua besor dari yang lain..
takpe gua sabar..

masok sekolah menengah
mata gua kuyu..mungkin sebab terlalu gemuk..menyebabkan gua kurang aktif
tetibe gua dapat gelaran...
LEMBU TERTELAN RACON...
@
LEMBU MENGANTOK..
memang zalim betol le deorang yang bagi gelaran ni..tak lain tak bukan geng2 senior gua yang kasik anugerah gelaran diraja ni kat gua..
takpe gua tetap sabar..


masok ke menara gading gajah putih.
gua usaha jugak nak kurus..
tapi last2 ade jugak yang panggil gua 
CICAK..
tapi takpe yang ni bunyiknye cam kiut jugak..
gua sabar geli2..sebab awak yang bagi gelaran ni..ehehe..

gua masok alam perkerjaan
student2 gua dok panggil gua..
USTAD CHONG..
sebab deorang nampak bayangan si apek kat muke gua yang suci bersih ni..
gua tetap sabar..

bile gua tarok gambor ni 
deorang kate gua macam 
MAHER ZAIN..
yang ni gua rase kesabaran gua dah terhakis sedikit demi sedikit..
tapi sabar tu tetap ade jugak..
sabar lagik..

tetibe student gua tergodek enphone gua dan jumpa gambar ni..
terus student2 gua panggil 
FAHRIN AHMAD
okeh gua dah ilang sabar..
pehal student gua tipu gua..mane same gua dengan fahrin tu..



bukan sekadar omongan kosong

29 comments:

najwaMazlan said...

kau memang perasan tahap petala ke 8 weh! haha!

y u y u Z u l a i k h a said...

dorang kate, gua macam J.LO. gua tersimpul malu :P

Miss Ran said...

huhu ade gaye fahrin..dr blkng jela

aliarosli said...

ok, tahap keperasanan kaw mengalahkan kak yuyu'

opsssssss, hahhahhahahha

kak yuyu jangan marah!

Cik Eliza said...

bhahahaha ! mcm kenal je yg cakap mcm maher zain tu, hahaha!

fahrin ahmad? jaoh panggang dr api,
ahahahaha !

liyana said...

hahaha..x abis2 melawaak...

skandaLdariLangit said...

peh. xde lah kering sgt ko ni ek. kah2

Izyan Masri said...

MUAHAHA.BANYAK HABIS GELARAN :D

amirah said...

nampak sangat student ko nak bodek.wakaka

Hansyirah Takezur said...

padahal suka lettew..
koya xsuka org ckp cam fahrin..
tehee~.. :)

Anisa Hang Tuah said...

ji lagi sasa dr farin amat

NisaAdnan said...

badan ketul tu yg buat mcm fahrin ahmd. hehe

Ummu~Ishak said...

gambar mamnu' weh.. tak lena tido aku malam ni duk teringat, haha

Faaein Talip Roy said...

sbenarnya ko suka kan murid ko panggil cam gitu... jujur ajelah.. hahaha..

Kejora said...

salam...'


kan kite mempunyai tujuh serupa?
betul atau tidak wa"allahualam"

vampire's lovex said...

huyooooooo....




bahahahaa....perasan!

NOOR FATIN said...

hahahah mmg sama la! oh fahrinnnnnnnn! hahah

miszlullaby said...

satu je nak cakap..satuuuu jekkk...

GELIIIIII~

kekeke...

ika said...

elehhhhhh ! suke le tu ! wekkk ! :p

✿ gadis biasa ✿ said...

haip.!.meh nak babap ciket..hamboi sume gelaran nak kt die sorang je..huuuu:p

arnab debab(^^)~~

ghost writer said...

sama bro...sama.

sama kalau dilihat dari belakang.

tuh nasib baik dowang panggil fahrin ahmad,kalau dowang kata Keanu Reeves,tak ker haru namanya tuh.

puteri ain said...

students cakap cmtu nak lepas exam kut . :P hahaha

alexa yussida said...

hahahahhahaa

peghase molek ji

MerLe said...

hahahahahahahahahaha~~~~ mkna tersirat di situ..

bersama kak Es said...

poyo, Ji :D

tak de lak yang panggil Nik Aziz? hahaha

Qaseh dalia adelia said...

PERASE NYO DIO TAPI XPO LAH V KE DEMO HAHA

kiera'sakura said...

abe pahrin ahmad nak sainnnnn... hahaha

oreo oreo said...

Disebabkan suddenly entri lu yang ni ade kaitan dengan Fahrin Ahmad, wa, selaku peminat setia beliau menidakkan statement student lu. tehee. mujur tak melted. wuwuuuu

Muslimah Optimis said...

hahaha..ko nak tunjuk badan sasa ko eh jiji.. ngeee..ustaz chong comel la nama tu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

:fully designed by yoUnique nurdani ©2011 All Rights Reserved